Előfordulhat, hogy nem ágyazódott még be vagy egyáltalán nem is lettem babás?
Sziasztok!
A helyzet az,hogy ebben a hónapban már a menszi előtt 2 héttel iszonyatos mellfájdalmam lett.Már tart 6 napja biztosan,csökkent a fájdalom,de csak akkor jó,ha melltartó van rajtam.Megvannak duzzadva eléggé.
14. nap környékén mindig van fehér átlátszó bőséges (ovulációs folyásom) ez minden középidő tájt megvolt,most elmaradt.
Voltam dokinál,se ultrahangon,se vizelet tesztből nem látták,hogy terhes lennék.
Mára már nőtt egy két pattanás is az arcomra...
Választ viszont nem kaptam arra,hogy akkor mi okozhatja...
Valami gond lehet velem?Sajnos kb 1 hete szinte elviselhetetlen vagyok,nyűgös,idegesebb,türelmetlen.Ilyen akkor voltam mikor fogamzásgátlót szedtem.Aztán abba hagytam és rendezőtek a hormonjaim.
Januárban volt egy méhpolip műtétem,a méhszájam ki volt miatta tágulva.Lecsavarták,plusz volt egy küretem és egy laparoszkópiám is..
Én szeretném,hogyha sikerülne a baba.
Kérlek csak normális válaszokat írjatok.
Üdv. Sz.
Nézd, biztosat majs a teszt mond (meg utána az orvos). Így előre nincs is értelme találgatni. A tüneteket okzohatja a közelgő menzi is, a terheség is, de betegség is, hormonzavar is, bármi...
Ha nem jön meg, akkor tesztelj.
Mikorra esedékes a mestruációd?
Köszönöm. :) Sosem fordult elő olyan,hogy előtte 2 héttel már fájjon a mellem,és olyan sem,hogy az átlátszó folyás elmaradjon.
Mindig van valamennyi folyása az embernek ugye a ciklustól függően,de az átlátszó mindig megvolt,most azóta sincs..
Az a baj, hogy a nők az ovutól a nemvártig túlságosan rágörcsölnek a tünetekre.
Nem szabad. Pszichésen is lehet ilyen tüneteket produkálni.
Ha késik, akkor tesztelj! De ne stresszelj rá, mert attól is késhet!
Nagyon drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!