Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után ismét babás...

Vetélés után ismét babás lettem, félek megint elvetélek, nektek sikeres volt a vetélés utáni terhességetek?

Figyelt kérdés
Januárban spontán vetélésem volt 5. héten, aztán februárban megjött rendesen és most megint állapotos lettem, annyira félek, hogy ő is el megy, írnátok pozitív történeteket.

2013. márc. 13. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok a Te embered pozitív sztoriban!:) Áprilisban elvetéltem, ugye szexmentes hat hét következett, megjött egyszer és többet nem, mert terhes maradtam a következő ciklusban. Az eredmény benn alszik a kiságyában és egy éves. Rögtön kaptam utrogestan hüvelykapszulát (progeszteron hormon) és a doki jobban figyelt rám, de simán lehet normális, problémamentes terhességed. Nagyon szorítok! Sok boldogságot!
2013. márc. 13. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Anyukámnak is sikerült. 3x is két spontán vetélés után! :) Én vagyok a legfiatalabb.

16L

2013. márc. 13. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:
szia, én is csak pozitív tapasztalatot írhatok, tavaly júliusban a 6. hét elején vetéltem el spontán, egyszer megjött, utána pedig már nem :-), a kisfiam jelenleg még pocaklakó, már a 31. hétben járunk és szerencsére egészséges, szépen fejlődik, szóval fel a fejjel, minden rendben lesz, ne idegeskedj! 30+1 hkm :-)
2013. márc. 13. 19:53
 4/11 nittababy ***** válasza:
szia nekem is volt vetélésem és utána egy hónapra terhes lettem és már két éves a kislányom!!
2013. márc. 13. 19:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Én a vetélés előtt és után is voltam a dokimnál, azt mondta minden teljesen rendben nem kell várni, szabad a házas élet. Kérdeztem, hogy ha megint terhes leszek akkor kell szólnom, de azt mondta nem, elég ha 6 hét körül szólok. Félek, hogy ő is elmegy, de nem szeretném gyógyszert szedni, azt szeretném ha azért maradna mert a természet is így akarja. (talán rossz anyuka vagyok már most :( )
2013. márc. 13. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyáltalán nem vagy rossz anyuka. A nagyon fiatal terhességek elveszítésének - bármilyen fájdalmas - mindig komoly oka van. Nem az anya, és nem az orvos hibája. A természet nem érzelmi alapon szelektál. Persze, hogy benne van a félelem az emberben, de igazad van; ha egészséges a baba, akkor "magától" is meg kell tudnia kapaszkodni. Nagyon drukkolok, meglátod, hogy minden rendben lesz. Csak ne idegeskedj, ne stresszelj, próbálj örülni annak, hogy tested biztosan egészséges, és anyaságra érett, hiszen hibátlanul működik.:)
2013. márc. 13. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
2010 júniusban elvetéltem, 2010 decemberben teherbe estem, majd született a lányunk. Semmi gond nem volt. Idén januárban ismét halvány pozitív lett a teszt, de megint elment a baba... Mindennek oka van, de láthatod, hogy többünknek is sikerült vetélés után teherbe esni és szülni! :)
2013. márc. 13. 20:38
 8/11 krisztivan ***** válasza:
Vetélés,műszeres befejezés(missed.ab.),hat hónapra rá tapadt meg a fiam.Oly erősen,hogy ha 40+10napra nem űzik ki a paradicsomból(pocakból)lehet még most is ott aludna:-)) 2.5 éves. Szép terhességem volt.Probléma mentes és még a 7.hónapban is dolgoztam.
2013. márc. 13. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Missed után másfél évvel terhes lettem a fiammal. Most 19 hónapos makk egézséges. Ne aggódj minden rendben lesz.
2013. márc. 14. 11:40
 10/11 valook válasza:

Vetélés után lettem terhes. Ő most 24,5 éves nagylány. Az öccse kopogtatott: 23 éves. Egészségesek, boldog vagyok.

Ne aggódj, rendben lesz minden. Sok sikert.

2013. ápr. 12. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!