Lehetséges, hogy babás lettem?
Figyelt kérdés
Április elején voltunk együtt a férjemmel elég sokszor. Most 24-én kellett volna megjönnie a menszinek. Már menstruáció előtt 10 nappal nagyon görcsölt a hasam és iszonyúan fájt a mellem reggelenként. Szerda óta van egy két csepp barna, de nem több, közbe görcsöl a hasam de csak pár percig. Ma már halványabb. Más tünetem nincs. Tesztet még nem csináltam. Volt már így valaki, hogy így esett teherbe? Én már nagyon szeretném. :)2015. ápr. 25. 16:29
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges.
Most már csinálhatsz tesztet is!:)
2/11 anonim válasza:
Én a helyedben hétfőn csinálnék egy tesztet, elég esélyes vagy a terhességre. :)
Majd írj mi lett!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is hétfőre gondoltam a tesztet. Mindenképpen írok, hátha most sikerrel jártunk. :)
2015. ápr. 25. 17:42
4/11 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem tudom mire vélni a barnázást :(
2015. ápr. 25. 17:43
5/11 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy meg fog jönni, viszont az is lehet, hogy terhesség alatti barnázásról van szó. Én 5 hetes terhes voltam, mikor először voltam orvosnál, mert pozitívat teszteltem, mondta is az orvos, hogy lát már petezsákot, pár nap múlva én is elkezdtem barnázni, illetve fájt a hasam, bementünk a kórházba és 3 napig bent feküdtem és kaptam gyógyszert. Szerencsére minden rendben volt, nem történt semmi gond.
6/11 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet és pozitív lett :))))) Na de mi legyen a barnázással? :( mennem kéne ügyeletre???
2015. ápr. 25. 20:25
7/11 anonim válasza:
Ebben a helyzetben igen, mindenképpen menj kórházba!
Remélem minden rendben lesz.
8/11 anonim válasza:
Igen menj mindenképpen! Írnak fel majd beágyazódást segítő tabit. Menj mert vetélés előjele is lehet. Így voltam én is mind a két gyerkőcömmel. :-(
10/11 anonim válasza:
Juj de jó! Majd írj, hogy mi van veletek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!