A szemem káprázik?

Figyelt kérdés

Mintha látnék egy extra halvány második csikot.Remélem reggel erősebb lesz .

3 nap múlva nem várom.

App szerint ma vagyok 11dpo.

2019. okt. 20. 18:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%
Sajnálom, de ez negatív, de még a nem várt előtt vagy van remény
2019. okt. 20. 20:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, mert az elsô képen egy nagyon nagyon nagyon halovany csíkot én is làtok. Amig nem nèztem meg a többi képet addig azt gondoltam hogy lehetseges, viszont a többi képen egyértelmüen nem làtok màsodik csíkot. Ettöl függetlenül persze minden lehetséges. Én anno a nemvàrt menzi napjàn csinaltam tesztet, és nagyon halvànyan, de làtszott a màsodik csík. Majd írd meg, mi a helyzet. Sok szerencset kívànok nektek.
2019. okt. 20. 21:33
 23/28 A kérdező kommentje:

Először is mindenkinek köszön teljes szívemből .

11/12 neharagudj válaszolni akartam az e-mail re és véletlen töröltem . Köszönöm e-mailen ezúton .

Eltuntem picit mert időre volt szükségem .

Jobban vagyok és nem tesztelek holnap, erős leszek és még várok.

Addig is igyekszem ... magunkkal törődni .

Imádjuk szeretjük egymást minden olyan tökéletes csak egy baba hiányzik akivel ezt megosztani kívántuk .

De most megfogadom tanácsod és elengedem .

Még jelentkezem.

Amint tudok több fejleményt :)

23.-ra nem várom ...

Szép estét mindenkinek !

✨🌕✨🌻

2019. okt. 20. 22:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán lehet száradási is. Várj pár napot hidd el megéri! 2.nap mikor késett este 11kor olyan erős 2 csíkos tesztem lett hogy rajzolni se lehetett volna erősebbet. Előtte rengeteget teszteltem énis, és állandóan belefutottam száradasi csíkos tesztekbe
2019. okt. 21. 09:09
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm .

Igyekszem

Testvérem párja épp most vajudik . Elveszi a figyelmem minden másról :) már magyon várjuk . 💙

Pár nap múlva tesztelek

Holnapra nem várom . Azt tartom furának ha terhes is vagyok épp csak a mellem fájdogál kicsit de semmi már bajom nics .

2019. okt. 22. 15:02
 26/28 anonim válasza:
Írd majd meg az eredményt 🙂
2019. okt. 23. 11:57
 27/28 anonim válasza:
Lókukit Ezen hol a 2. csík? Hidd el, ha van 2 csík, azt erősebben látod.
2019. nov. 1. 13:42
 28/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes ..

💔

2019. nov. 1. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!