Jól látom vagy csak káprázik a szemem?
jól látod :)))
Halk gratula!!!
Bár 5 nappal nem várt előtt még nagyon korai, ebből még bármi lehet. Ezért még csak óvatosan az örömködéssel... de én nagyon drukkolok, hogy erősödjön NE JÖJJÖN MEG ÖT NAP MULVA!
Sajna én is jártam így . 3-4 nappal nemvárt előtt nagyon halvány teszt. Szokott időben megjött a mensi. Kémiai terhesség.
Azóta nem tesztelek nemvárt előtt. csak a napján vagy legkorábban másnap.
Én negatívnak látom. Feleslegesen stresszeled magad, én negának látom, más pozinak, most ettől előrébb vagy? Várd meg a normális időpontot, tesztelj akkor, vagy menj dokihoz.
Saját magadat pörgeted be.
Annak van igaza aki azt irta higy van valami de lehet hogy csak a reagens.
VAN valami tehat nem egyertelmu negativ, viszont ilyen koran az valoban NEM tuti hogy hcg miatt hanem lehet higy csak a csik helye latszik.
Hidd el ez a fajta valasz a valodi.
Jaj tegnap-tegnapelott ugyanilyen csikkal gratulaltak nagy smiley-kal egy lanynak, rabeszeltek hogy "tuti poziiii" erre ma megjott neki es masik teszttel negativ. Ne ringassatok mar egymast csalodasba konyorgom...
Aki meg nem lat csikot annak uzenem ott van mert latjuk tobben is.
De ami teny: NEM tudni hogy halvany vagy a reagensek mert KORAN teszteltel.
Ez egy nagyon halovany gyenge pozitiv,ha elmarad a menzid,illetve ha kesni fog akar egy napot is,tesztelj es meglatod hogy akkor mar erosen fogja mutatni. Nincs eleg hcg a vizeletedben,majd lesz.
Gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!