Szerintetek pozi, vagy a szemem káprázik? :D
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
A fogamzásgátlót 5 hónapja hagytam abba, a gyógyszer mellett 29 napos volt a ciklusom, de mostanában 31,33 napra jött meg legutóbb, ezért most sem tudom belőni hogy pontosan mikor kellene megjönnie. 29 napos ciklussal naptárban számolva 25-én volt pé-m, de egész hónapba aktívak voltunk a párommal, mert babát szeretnénk :) elvileg 5 nap múlva jönne meg, reggeli vizeletből kíváncsiságból csináltam egy tesztet, és nagyon halvány, sokszor azt hittem csak káprázik a szemem, szórakozásból lesötétítettem, és ez lett a végeredmény. Szerintetek? :D
2016. márc. 5. 14:57
4/30 anonim válasza:
Így làtszik vmi.Ha időben jött ki és színes,akkor van remény!2 nap múlva ismételj,akkor erősebbnek kell lennie.
5/30 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt de nekem csak 3 nappal menzi előtt.Ez pozitív nagyon annak fest :) Én vettem digi cerbule tesztet mikor az kimutatta a 2+3 hetet akkor mar elhittem
6/30 A kérdező kommentje:
nagyon örülnénk neki,ez az első próbálkozós hónap, a mellem kb 1 hete érzékeny a bimbónál, most két napja szurkál az alhasam, de menzis tüneteim eddig sose voltak, csak ha már megjött, mindig utána fájt a hasam. Próbálok nem görcsösen hozzáállni, mert nem szeretnék nagyot csattanni a végén, ha esetleg mégsem sikerül. De azért benne van a fejemben, főleg egy ilyen után :D Lehet 2 nap múlva tesztelek, de az is lehet hogy próbálom rászánni magam és kivárni ezt az 5 napot mert akkor már minden biztosabb lesz....:) meglátjuk hogy sikerül :D
2016. márc. 5. 15:12
7/30 anonim válasza:
Nagyon valoszinu hogy sikerult gratu :))
8/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :) Remélem nem szellemcsík, mert bár fényben élőben is látszik nagyon halványan, de fényképen csak így látszódik ha lesötétítem és így erősebb színe is van :) egyszer volt szellemcsíkos tesztem de az sokkal vékonyabb volt és fehér, volt màr full nega azon pedig semmi sem látszódott, ilyen meg még nem volt szóval reménykedem :) + két teszt ugyan abból a pisiből egymás után csak nem lehet rossz :D
2016. márc. 5. 17:56
9/30 anonim válasza:
Szerintem pozi,valószìnű előbb volt ovud és azért mutat màr valamit a teszt. ☺ azért 2-3 nap múlva csinàlj még egyet. Sok sikert.
10/30 anonim válasza:
Szerintem is pozi, de photoshoppolva van a akep? Tudnal ffelrakni rendeset is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!