Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozi, vagy a...

Szerintetek pozi, vagy a szemem káprázik? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

A fogamzásgátlót 5 hónapja hagytam abba, a gyógyszer mellett 29 napos volt a ciklusom, de mostanában 31,33 napra jött meg legutóbb, ezért most sem tudom belőni hogy pontosan mikor kellene megjönnie. 29 napos ciklussal naptárban számolva 25-én volt pé-m, de egész hónapba aktívak voltunk a párommal, mert babát szeretnénk :) elvileg 5 nap múlva jönne meg, reggeli vizeletből kíváncsiságból csináltam egy tesztet, és nagyon halvány, sokszor azt hittem csak káprázik a szemem, szórakozásból lesötétítettem, és ez lett a végeredmény. Szerintetek? :D

2016. márc. 5. 14:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szééép! ☺gratulàlok. És nekem is ilyen az ujjam 😆
2016. márc. 8. 16:46
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez mar egyertelmuen pozi ;) gratula!
2016. márc. 8. 17:50
 23/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) remélem minden rendben lesz és hamarosan az orvos is rámondja az áment :)
2016. márc. 8. 19:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Gratulalok,ez pozi.! :) Sokkal erosebb, mint a korabbi teszted.:)
2016. márc. 9. 09:37
 25/30 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, gratula :D

(a körmös anyuka, aki kérte, hogy ne tépkedj :D )

2016. márc. 9. 12:31
 26/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2016. márc. 9. 13:05
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) tényleg sokkal erősebb, ma reggel első vizeletből csináltam még egyet, úgy voltam vele hogy biztos erősebb lesz, de az is olyan világosabb volt mint a tegnapi, de egyértelmű pozi. Viszont reggel megindult belolem valami nagyon tojcsis-nyálkás valami ami minimális mennyiségű világosbarnás valamivel társult. Azóta nincsen se pecsét,se ilyen folyás. Kicsit megijedtem, még soha sem volt ilyenem és nem tudom mitől lehetett.

( amúgy mindig megszóltak a körmösök korábban ezzel :D :D )

2016. márc. 9. 14:17
 28/30 A kérdező kommentje:
2016. márc. 9. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha barnázgatsz, azért nem lenne baj, ha látna orvos...hátha progi kell...szép pozi a mai is.

(engem egyébként nem feltétlenül az esztétika miatt zavar a kezed, sokkal inkább, hogy csúnyán elfertőződhet, begyulladhat és az baromira fog fájni..;) még mindig én, a kötözködős.. ;) Egyébként Berni, csak hogy legyen már nevem is..)

2016. márc. 10. 08:11
 30/30 A kérdező kommentje:

Azóta már lett egy szép erős csíkom, jövőhéten megyek dokihoz, szerencsére késik is 6 napja már, szóval megnyugtat :)

Berni, igyekszem betartani tanácsod :D és hogy én se legyek csak kérdező, Krisztinek hívnak :)

2016. márc. 16. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!