Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozi, vagy a...

Szerintetek pozi, vagy a szemem káprázik? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

A fogamzásgátlót 5 hónapja hagytam abba, a gyógyszer mellett 29 napos volt a ciklusom, de mostanában 31,33 napra jött meg legutóbb, ezért most sem tudom belőni hogy pontosan mikor kellene megjönnie. 29 napos ciklussal naptárban számolva 25-én volt pé-m, de egész hónapba aktívak voltunk a párommal, mert babát szeretnénk :) elvileg 5 nap múlva jönne meg, reggeli vizeletből kíváncsiságból csináltam egy tesztet, és nagyon halvány, sokszor azt hittem csak káprázik a szemem, szórakozásból lesötétítettem, és ez lett a végeredmény. Szerintetek? :D

2016. márc. 5. 14:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Csak simán lesötétítettem a fényt, de próbálok rendeset is felrakni, kép formájában nem annyira látszik.
2016. márc. 5. 23:01
 12/30 A kérdező kommentje:
2016. márc. 5. 23:19
 13/30 anonim ***** válasza:
Igy is latni :)
2016. márc. 6. 07:03
 14/30 anonim ***** válasza:

Ott van az a második csík, én is látom :-)

(Az első lányomnál a nemvárt előtt 3 nappal lett ilyen a tesztem. Nem mertem magam beleélni, de szerencsére az akkori halvány csík a jövő héten 3 éves nagylány lesz már. :-))

2016. márc. 6. 07:26
 15/30 A kérdező kommentje:
Jaj de jó lenne :) köszönöm a biztató kommenteket :) majd írok hogy mi lett! :)
2016. márc. 6. 08:51
 16/30 anonim ***** válasza:
Halványan de ott van a második csík :)
2016. márc. 6. 12:17
 17/30 A kérdező kommentje:
Fura, 1 hete megfáztam de orrfolyásnál nem volt több, még annyi hogy hétfő óta hőemelkedésem van, de nem egész nap, reggel 36.6-9 között van, koradélutántól megy fel, hol 37,hol 37.3. Nekem az alaphőm kb 36.5 körül van, és már meg is gyógyultam. A másik meg az, hogy tegnap óta eléggé szúrkál az alhasam, olyan mintha megakarna jönni, de sokkal tompább és kellemetlen érzés. Nem szoktak tüneteim lenni mensi előtt, remélem nem most viccel meg :( majd 4 nap múlva az esetleges menzi napján tesztelek :)
2016. márc. 6. 21:16
 18/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is pozi lesz, a sima képen is látom! :D

(és bocsi, tudom, hogy offolás, de ne tépkedd a bőröd a kezeden;) )

2016. márc. 7. 15:53
 19/30 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz szokásom :D de igyekszem tenni ellene :D ket nap múlva tesztelek, kíváncsi vagyok :)
2016. márc. 7. 17:48
 20/30 A kérdező kommentje:

[link]

Nem birtam ki, delutani vizeletbol csinaltam ma... :)))

2016. márc. 8. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!