Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Rajtam kívül más is lát...

SOS! Rajtam kívül más is lát 2. csíkot vagy káprázik a szemem?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 11:56
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
2017. febr. 11. 11:56
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
én semmit nem látok
2017. febr. 11. 12:05
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Hát....valamicske van ott...

Mióta késik? Reggeli eslö vizeletböl teszteltél? Milyen teszt?

2017. febr. 11. 12:06
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyszer ránézek látom, máskor meg nem. Érdekes. Ciklus elejen volt peteeresem, ahhoz -es az egyuttlethez- kepest ez meg csak a 12. nap. Szoval tudom, hogy még bármi is lehet, siman lehet fals is. Fastest.hu-rol rendelt teszt egyebkent. 3 eve ezt hasznalom, de edig mindig 100000%-osan egyertelmu negativ volt, most viszonr elbizonytalanodtam. Tudom, turelem, 2 naponta ismetlek. A foton amugy meg annyira se latszik, mint eloben.
2017. febr. 11. 12:13
 5/22 A kérdező kommentje:

Ilyen negatívban. Piros vonallal jelöltem, hogy hol látom!

[link]

2017. febr. 11. 12:23
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

Igen ott van. De varj par napot hogy erosebb lesz-e, ez onmagaban meg barmi lehet sajnos. Ugy ertem, kemiai terhesseg. Naponta tesz ki valaki vadaszva lathato csikot es sajnos sokan par nap mulva irnak hogy megjott.

Ezert nem tanacsos sietni a tesztelessel.

2017. febr. 11. 12:31
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
Én látom, bár extra halványan. A hasonlóan halvány csíkos tesztem eredménye 20 perce aludt el. 3 nap késéssel teszteltem, aztán 2 naponta szépen erősödött. Kérdező, a legjobbakat! :)
2017. febr. 11. 12:34
 8/22 Bence_ ***** válasza:
70%
Hasonló teszt eredménye 6,5 éves.
2017. febr. 11. 12:37
 9/22 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok Mindannyian! Koszonom! Nem elem bele magam, annyit csalodtam mar. Igazabol nem is tudom, milyen indittatasbol teszteltem, komolyan 😆

Nemreg volt laparoscopias atjarhatosagim, mivel nyaron a hycosy ketoldali elzarodast mutatott, a beavatkozasnak koszonhetoen atjarhato lett mindket petevezeto. Igazabol ez volt az elso ciklus, amikor elkezdhettunk probalkozni. Nagyon nagy meglepi es orom lenne, ha sikerulne. Kovetkezo honapban kezdenenk az inszemet.

2017. febr. 11. 12:39
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is látok vmit, de jó lenne ha sikerülne! Szurkolok!
2017. febr. 11. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!