A szemem káprázik?
Mintha látnék egy extra halvány második csikot.Remélem reggel erősebb lesz .
3 nap múlva nem várom.
App szerint ma vagyok 11dpo.
Oke bele törődőm köszönöm kedvességed
De azért meg remenykedhetek ?
Egy vetélés és egy év szenvedés után ?
😥😞
Bocsanat
Kiborultam.
Már nem bírom 😞
Elegem van
Kezdtem megnyugodni nem ezzel foglalkozni
De tényleg !!!
Erre a párom és barátnőm azt módja most tuti terhes vagy ! Látom erzem rajtad !!
Hogy ne gondoljak erre megint ?!
Tudok majd jön ha jönnie kell
Megvan a véleményem azokról akik látnak valamit és meg sincs ott semmi
Csak be vannak kattanva
Annyira vágynak egy babára !
De nem ez fogja meghozni
Le kell nyugodnunk !
Csak olyan nehéz . Miért kellet a barátnőmnek is ezt mondani ???? :(
Neharagudjatok
Szép estét mindenkinek
Megyek elfoglalom magam
🥺
Ilyen lelki állapotban jobb is, ha nem jön még. Össze kell szedned magad és nem egy ismeretlen dologtól és embertől várni a boldogságodat. Ott van a férjed, nyilván szuper a kapcsolatotok, hiszen babát terveztek. Élvezd őt. Azt, hogy van, hogy van időtök egymásra, hogy szerelmesek vagytok és hogy nem kell védekezéssel bajlódnotok. Szép idő van, sétáljatok, kiránduljatok. Kezdd el tervezgetni a karácsonyi menüt, dekort, ajándékokat. Járjatok színházba, koncertre, állatkertbe. Szeresd és értékeld azt, amitek van.
Nekünk majdnem 6 év volt, mire megfogant az első babánk, tudom, mit érzel. Akkor jött, amikor elfogadtam, hogy lehet, csak örökbefogadás útján lesznek gyermekeink. Most pedig itt vagyunk 4 kislánnyal, akik egy stabil, boldog párhoz érkeztek. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!