Elvetettnéd vagy megtartanád a babád ebben az esetben?
Párszor lefeküdtem egy ferfivel és be csúszott a baba a felelőtlenségünk okán, de neki van családja így nem vállal fel természetesen.Anyukám szerint vetessem el mert megnehezitené az életem a baba, én viszont megtartanám mert csak a gyermekem lenne, függetlenül attól ki az apa és kitudja lehete még gyerekem.
34n
Én ezekhez a válaszokhoz annyit tennék hozzá, hogy tényleg ennyire sok lenne a 34? Hogy itt a 24. órának titulálják meg többen írjatok, hogy lehet, hogy az utolsó lehetősége stb.?:o
Természetesen ha szeretné,tartsa meg,de ez nem érv szerintem, hogy kifutna az időből. 40 éves koráig gond nélkül szülhet egy nő szerintem. De 45 éves fiatalos anyukát is ismerek aki pár hónapja szült.
Én tituláltam 24-ik órának a 34 éves kort annak ellenére, hogy én 35 évesen kezdtem bele az elsőbe. De éppen ezért tudom, hogy mik a hátrányai, pl. hogy 37 lettem, mire összejött a baba, bár elfogadom, hogy lehet 40 fölöttre is halasztani az elsőt. Csak éppen már nem biztos, hogy összejön, vagy hogy mennyi idő után. És akkor még fel is kéne nevelni. Ha újra kezdeném, azért legalább 5 évvel korábban fognék bele.
Én nem vetetném el a babát a kérdező helyében fiatalabban se, de 34 évesen meg pláne nem. Az évek elrohannak, és csekély esélyét látom, hogy még egyszer terhes lesz. Ahhoz előbb párt is kéne találni. Plusz az abortusz is okozhatja, hogy nem lesz többet gyereke. Ha gyereket akar, akkor ezt az esélyt meg kell ragadni.
Köszi, hogy írtál! Pont a Te válaszodon lettem :o ilyen konkrétan!:D Vagyis azon a mondaton.
Most visszagondolva azt mondod 5 évvel korábbra tennéd. De biztos megvolt akkor annak az oka, amiért még nem vállaltad be,nem kezdtetek bele, nem?
#23 "Most visszagondolva azt mondod 5 évvel korábbra tennéd. De biztos megvolt akkor annak az oka, amiért még nem vállaltad be,nem kezdtetek bele, nem?"
Természetesen megvolt az oka, de mai ésszel visszagondolva már úgy látom, azok miatt az okok miatt nem volt érdemes várni. Úgy vettem észre, 30 fölött az ember már igyekszik racionálisan dönteni, és én azt hittem, jobb, ha várok, amíg a körülmények optimálisak lesznek a gyerekvállaláshoz (hozzáteszem, hogy akkor már több mint 10 éve éltem boldog házasságban), de a a lakást, anyagiakat, stb. nem találtam megfelelőnek. A körülmények viszont nem változtak, az idő pedig csak telt. Úgyhogy nyugodtan bevállalhattam volna korábban is. Ráadásul amint megszületett a baba, mindjárt megváltoztak a körülmények is pozitív irányba, lényegében a baba hozta magával a változást. :-) Szóval ma már nem várnék, 30 éves koromnál tovább.
Ettől függetlenül azt tanácsolom mindenkinek, hogy akkor szüljön, amikor vágyik gyerekre. Ha ez 40 fölött jön el, akkor 40 felett. De ha vágyik, akkor meg ne várjon. Főleg ne vetesse el, ha gyereket akar, és már megvan.
" Nagyra tarthatod magad, ha 34 évesen annyi eszed van, hogy egy családos férfival hemperegsz rendszeresen. Ribizli. "
#Nem tudom,miért kellett ezt a választ lepontozni. Ezek szerint itt mindenkinek tök természetes,hogy hogy ez a filantróp csalja a saját nőjét/menyasszonyát/feleségét,úgy,hogy a leírtak alapján gyereke is van,a kérdező meg minderről tud és aláfekszik? Ez ennyire természetes és az az elítélendő mocsok,aki le meri írni,hogy minek nevezik az ilyet? Jöhettek engem is lepontozni,én nyugodtabban alszom a nulla százalékkal,mint azzal,hogy aberrált gondolkodásom van.
Ha szived szerint megtartanad, akkor senkire se hallgass, se anyadra, se rank. Felnott no vagy, egyedul, vagy pasival, fel fogod tudni nevelni. Ha engem kerdezel, en tuti megtartanam a babat.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!