Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan anyuka, akit...

Van itt olyan anyuka, akit nem szeretnek a férje rokonai? Nem hátrány ez, ha jön a baba?

Figyelt kérdés

A férjem rokonaival (testvérei és azok feleségei) nincs különösen jó viszonyunk. Anyósnál évente párszor találkozunk velük, de akkor sem érzem jól magam velük. Olyan mintha idegenek lennének, nincs sok közös téma velük. Év közbe ők nem jönnek hozzánk, mi is ritkán, de csak akkor ha valamit a férjem segít nekik pl. Szóval mondható, hogy nem is beszélünk velük. A névnapokon se ír egyik se, szülinapra meg főleg.

Más is van így?

2019. okt. 7. 06:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már ha ilyenek nincs mit tenni, de szerintem ne sajnáld. Rosszabb lenne ha emellett hogy ilyen a kapcsolatotok még beugatnának hogy mit hogy csináljátok, kioktatnának, manipulálnák a férjedet, felesleges kavarokat, gondokat okoznának az életetekbe. Szóval szerintem egy szerencsés verzió ez amiben vagy 🙂🙂
2019. okt. 7. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is van egy kis korkülönbség a rokonokkal 15-20 év. Kb kéthavonta eljárunk anyóshoz, sógornőmhöz is, de a sógoromhoz szinte soha, 11 hónapos a gyerekem de talán kétszer ha látta őt, amit mondjuk nem bánok.

És igen, ismerős ez a se szülinap, se névnapi köszöntés, persze csak az elején volt fura hogy nem köszöntöttek, most már el se várom :D igazából nekem csak az a dühítő, hogy ők bezzeg elvárják hogy én ajándékozzak stb.

Na mindegy,hát párom se nézi jó szemmel, de ők ilyenek, egy 45-50 éves embert nem tudsz megváltoztatni, megnevelni, szóval vagy elfogadod, vagy nem találkozol velük. Én kénytelen vagyok, mert ugyan nincs jó kapcsolatom velük, nekem folyton beszólogattak és persze most is ha találkozunk, viszont a fiamat szeretik, látszik rajtuk, jókat játszanak vele, szóval miatta nyelem a rokonok hülyeségeit.

2019. okt. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!