Van itt olyan anyuka, akit nem szeretnek a férje rokonai?
Nem hátrány ez, ha jön a baba?
Figyelt kérdés
A férjem rokonaival (testvérei és azok feleségei) nincs különösen jó viszonyunk. Anyósnál évente párszor találkozunk velük, de akkor sem érzem jól magam velük. Olyan mintha idegenek lennének, nincs sok közös téma velük. Év közbe ők nem jönnek hozzánk, mi is ritkán, de csak akkor ha valamit a férjem segít nekik pl. Szóval mondható, hogy nem is beszélünk velük. A névnapokon se ír egyik se, szülinapra meg főleg.
Nem értem, hogy ez miben kellene befolyásolja a gyerekvállalást... Nem szeretnek, s istenem, ki nem 💩-ja le, hogy más mit gondol épp rólam. Mi ketten a párommal boldogak vagyunk, jól boldogulunk. Nem kell minket pluszban más szeressen. Max nem lesz hova lepasszold nagyon a kicsit (ha esetleg ez jutott eszedbe)
2019. okt. 7. 06:52
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem az jutott eszembe hogy nem lesz hova lepasszolni a gyereket. Hanem hogy neki sem igazán lesz így kapcsolata velük.
2019. okt. 7. 06:53
3/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyunk a férjem testvérével. Vagyis igazából a feleségét utáljuk és ő is minket. Minden okunk megvan rá, de nem részletezem. Sógorommal nem vagyunk haragban, de nem is szoros a kapcsolatunk, főleg, hogy 15 év van közöttünk.
A kisfiunk 11 hónapos. Semmi kapcsolata velük, amit én egyáltalán nem bánok. Nem kellenek a környezetébe ilyen emberek. Mi is nyugodtabbak vagyunk mióta nem kell találkoznunk még ünnepeken sem.
Ott az én testvérem, a felesége és a fiuk. Ők nagyon szetetik a miénket és az összes nagyszülő is. Másra nincs szükségünk.
2019. okt. 7. 07:32
4/12 anonim válasza:
A férjem egész családja aljas és gerinctelen. Hidd el van okom ezt mondani. Amióta megszületett a babánk egyszer sem voltam náluk, a baba sem. A férjem néha elmegy, de ő sem erőlteti hogy oda menjek vagy vigyem a babát.
2019. okt. 7. 08:19
5/12 anonim válasza:
Dehhogy is hátrány. Anyósom utált, és nem tartotta jó ötletnek amikor jött a baba.
Ám a kistesó érkezésekor már megkedvelt. Halkan ki merem jelenteni, hogy szeret.😊
2019. okt. 7. 09:00
6/12 anonim válasza:
Én a gyerek szemszögéből láttam a dolgokat annak idején. Anyámat nem fogadta el apám családja, mert más nőt szántak neki. Nem hiányoltam az apai nagyszüleimet mert nem ismertem őket és amiket hallottam róluk, jobb is volt. Anyám szüleitől főleg a nagyapámtól kaptam annyi szeretetet, hogy ne szenvedjek hiányt miattuk. Így is teljes család voltunk, mellesleg akivel nem tartjuk a kapcsolatot azzal veszekedni sem kell.
2019. okt. 7. 09:18
7/12 anonim válasza:
Anyóshoz sem járunk. A férjem mehet bármikor, ha akar, én annak a nőnek a közelébe nem engedem sem a gyerekeimet, sem magamat. Nincs probléma ebből, a férjemnis egyetért velem, ő sem vinné oda a lányokat.
2019. okt. 7. 09:44
8/12 anonim válasza:
Gondolom ebben neked is részed van,hogy nem szeretnek!A párom volt feleségét is utálták a rokonok,én meg tök jóba vagyok velük.
2019. okt. 7. 10:19
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire gondolsz, hogy szerepem van benne. Ha hiszed ha nem, nem gondolnám hogy rászolgáltam. Alapvetően csendes típus vagyok, erre rájön hogy a sógoromék és feleségeik és köztem 14-21 év van, számokra ez is az oka hogy nem alakult ki közelebbi kapcsolat velük. A kapcsolatunk kezdete óta nem járunk hozzájuk, és ők sem hozzánk, különösebb ok nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!