Eddig mindig késett, most meg 5 nappal előbb? :S
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a ciklusaim 30 naposak általában. ebben a hónapban kezdüt a baba projektet, már vártam a beágyazódásos vérzést, ami tulajdonképpen akkor jött amikor kellett...csak már 1,5 napja tart. elkönyveltem menstruációnak, tegnap annyira hányingerem volt, hogy egész nap csak 2 kis szelet kenyeret tudtam magamba tömni és rengeteg vizet, ezt a melegnek tudtam be.
csak az a helyzet, hogy gyanús nekem ez az egész.. rózsaszín pöttyökkel indult, másnapra egy lájtos mensi lett belőle és ma mintha már el is ment volna.
szerintetek mi lehet ez??? mensi vagy beágyazódás?
2010. júl. 15. 18:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!