Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerdán volt a 28. nap az...

Szerdán volt a 28. nap az utolsó mensi után. Az előzőben 4 nappal korábban jött meg, volt, hogy késett is. Csak petting történt a barátommal, gondolhatok bajra?

Figyelt kérdés
Fél éve pettingelünk (16 éves vagyok..) Mindig ügyel,hogy nehogy a kezére mennyen bármi is,vagy,ha megtörtént nem nyul már hozzám.. Vagy én húzom le a gumit és törlöm meg. SOHA nem rakta még be,és az ujjával se nyúlt be (szűz vagyok..),ám ha odarakta vagy dörzsölte,felhúzta az óvszert. Nagyon vigyáztunk,nem volt gond. Szerdán meg kellett volna jönni,ha 28 napot számolok,de semmi... Fájdogál lent a hasam,a combom,érzékenyek a melleim,hánytam valamelyik nap... Túrós folyás van,ami viszket. Csípő érzés,ha pisilek,mintha felfáztam volna. Ma már a derekam is sajos picit... Gomba? Fertőzés? Felfázás? vagy ....? Megnyugató,hogy mindig mindig vigyáztunk.
2009. ápr. 4. 17:47
 1/3 anonim válasza:

A pettingnek az az egy hátulütője van, ha a fiú a spermás kezével nyúl hozzád. Ha ez nem történt meg akkor szerintem nincs mitől félned. Azt írtad, hogy még nem ujjazott meg... akkor az meg milyen petting? :D Habár elég tág fogalom, na mindegy...

Szerintem nincs mitől félned. Sajnos már én is kerültem olyan helyzetbe, hogy izgulni kellett, hogy 'jaj mikor jön már meg' és hidd el ilyenkor már azt is beképzeli magának az ember, hogy nő a hasa, fáj meg mit tudom én! :D

2009. ápr. 4. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ha túrós folyásod van ami viszket az gomba ..

És nyugi nem lehetsz babás nincs mitől...

Mielöbb menj dokihoz mert a gombát kezelni kell mert csak rosszabb lesz.

2009. ápr. 4. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok... Ő is mondta,hogy vigyázott,ez valami mástól lehet,a babához lényegesen több kell,nincs miért izgulni. Csak az emberbe mindig ott motoszkál vmi... A folyás már elmúlt,mára arra keltem,hogy még jobban fáj a mellem (mint mielőtt meg jön) és még mindig gond van a pisiléssel... Várok,ha nem javul elmegyek dokihoz. Mégegyszer köszönöm...
2009. ápr. 5. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!