Ti miért akar (ta) tok gyermeket? Kérlek őszintén és sokan írjatok!
Nagyon szépen köszönöm a választ! De természetesen mindegyiket!
9-es, akkor a férjed volt,aki megfűzött, hogy vállaljatok gyermeket? S ha jól értem még a terhesség közben sem értetted, csak amikor megszületett, akkor jöttél rá, hogy"miből maradtál volna ki"? Ezekről részletesebben is írhatsz, hogy hogy jött így egyáltalán össze.
11-es! Azt leírnád, hogy miért vártatok ilyen sokat a házassággal? Hogy jött össze? S volt-e köze ennek ahhoz, hogy hirtelen elkezdted azt érezni, hogy valami mégsem teljes? Tehát utána jött ez az érzés?
Köszi mégegyszer!:)
11-es vagyok.
Nem tudnám megindokolni. Sosem tudtam elképzelni az életem a párom nélkül, minden tervem én szerepelt, már évek óta együtt is éltünk, szóval nem a magam bizonytalanság volt az ok. Inkább a konvenciókat nem szeretem, és valahogy azt gondoltam a házasság csak egy papírforma, egy felesleges felhajtás, féltem, hogy változnak a dolgok talán, nem is tudom igazán miért nem akartam.... Nem is nem akartam, inkább nem volt annyira fontos egyikőnknek sem, hogy szóba kerüljön - bár a kezem a lagzihoz képest 4 éve megérte.... Aztán egyszer csak elkeztünk beszélni a dologról. Mára belátom hogy sok előnye van jogi szempontból is, szeretem azt mondani hogy a férjem (bár a leánykori nevemet tartottam meg, nem változtattam), és nagyon jó volt ünnepelni a lagzin a családdal, barátokkal.
Nem hiszem hogy emiatt változott a gyerekhez való hozzáállásom. Szerintem inkább az, hogy most értünk meg rá, most lettünk készen a gyerekhez. Illetve a betegsége ami nagyon sokat billentett a helyzeten, a tudat, hogy nem marad mindig minden ilyen idilli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!