Dohanyzas? Vitamin?

Figyelt kérdés

sziasztok :)

Lenne egy olyan kerdesem hogy mennyiben hatral az ha a ferfi dohanyzik?

ferjemmel gyereket szeretnenk es o dohanyzik en viszont nem. Szamit e sokban ha a ferfi dohanyzik? Azt tudom hogy ha a no dohanyzik az nagyon sokban szamit de a ferfiaknal is igy van? es eshetek ez miatt akar honapokkal/evekkel kesobb teherbe ha o dohanyzik?

Szedek vitaminokat.. Szedjen a ferjem esetleg multivitamint vagy valami hasonlot?

szeretnenk nagyon babat es azt is hogy akar "konnyebben" ossze jojjon :)

Szerencsere a parom nem cigizik olyan sokat (persze vannak olyan napok mikor tobbet)

Tesomeknal mind a ket fel cigizik es az orvos mondta neki hogy ezert nem konnyu neki teherbe esnie es ha legalabb o lerakja sokkal tobb eselye van teherbe esni.

Teljesen lerakni nem fogja szerintem tudni (mar tobb eve cigizi) de lejebb adni szerintem menni fog...Sikerulhet igy a baba akar elsore is szerintetek?

Van valami otlet hogy milyen vitamint szedjen a ferjem?

Elore is koszonom a valaszodat :)

2019. szept. 18. 08:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod :D
2019. szept. 18. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A párom egy kúra folandrol port ivott.

Holnap veszi meg a második dobozzal.

Sajnos most egy hét kimaradt no de ez is jobb mint a semmi.

Mi megkérdeztük a patikában a gyógyszerész srácot, hogy férfiaknak is érdemes e valamit szedni és ő ezt ajánlotta.

Az ára kicsit húzós de hát ez van.

Sajnos ő is dohányzik..hagyjuk is...(állandó vitatéma) ezért is szeretném ha legalább vitaminnal kompenzálna.

2019. szept. 18. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

amúgy nekünk ez a 3. próbálkozási hónap.

Eddig még semmi.

Megkérdezhetem hány évesek vagytok?

2019. szept. 18. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
2019. szept. 18. 20:26
 15/15 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat :)

persze :) parom most lesz 25 en 22 vagyok :)

2019. szept. 19. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!