Ez igaz? Mert már több felől is hallottam.
Nem igaz .
A fü nem okoz vitaminhiányt , gyakorlatilag semmilyen káros hatása nincs a szervezetre eltekintve a tüdö ártalomtól , ugyanugy mint a "normális " ciginél.
Hozzátéve hogy nem szükit tudatot ( rendszeres használatkor a rövidtávu memóriát gátolja, de csak idölegesen ), és nem roncsol személyiséget (esetleg az a társaság amibe belekeveredsz miatta)
Ha "pandamaci" fejük van (sápadt arc, fekete karikás szem, álmatag takintet, szük pupillák) akkor a haverjaid hernyóznak.
Simán lehet, hogy csak nem alszanak eleget, és konstans fáradtak.
Ilyenkor egyébként mindig gondolj bele abba, hogy az átlagemberek, amikor "drogossal" találkoznak, azok általában a problémás droghasználók. Viszont mellettük legalább ugyan ilyen (ha nem nagyobb) arányban vannak azok a droghasználók, akik élik szépen a mindennapjaikat, és esténként, vagy hétvégente el-el tolnak valami illegális dolgot. Ők is ugyan úgy drogosok, csak nem látszik rajtuk, mert nem okoz látható problémát az életükben.
Van egy munkatársam, aki viszonylag gyakran kifejti, hogy a drogosok mennyire undorítóak és hülyék, és fujj, nem tud emberként tekinteni rájuk stb... Viszont amit ő nem tud, hogy három olyan emberrel is nagyon jóban van, és jó embernek tartja őket, akikről én biztosan tudom, hogy drogoznak (értsd, a saját szememmel láttam), és a munkatársamban fel sem merül, hogy ezek az emberek ugyan olyan drogosok, mint akiket ő megvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!