Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?

Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

Kistestvért szeretnénk, és érdekelne mi a véleményetek a görbémről. Én tegnap mivel leesett a hőm és a tesztem is negatív volt szombaton, vártam hogy megjöjjön, de ma reggel feljebb ment a hőm és egyáltalán nem jött meg. Nekem mindig mielőtt megjön leesik aznap a hőm.

[link]

2019. szept. 16. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tök jó görbe. Akkor is ha megjön a nem várt. Tesztelj holnapután.

Én is röhögtem egyet de nem amikor a kérdést olvastam, hanem hogy valaki azt írja akkor szólj a szüleidnek. Istenem minek írtok ide ha ennyire futja.

2019. szept. 16. 21:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszi. Mindig 14 napos a luteálisom. Furcsa volt nekem a nsgy hőleesés és mégse jött meg, de a legfurább,hogy vissza is emelkedett :)
2019. szept. 16. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

11: mert van humorom. Úgy tűnik, szerinted is, ha már nevettél rajta.

Nem tudom, miért kellene karót nyelni.

2019. szept. 16. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze, vicces volt. Azért nevettem. Nyomtam is egy zöld kezét rá. :D bár ettől még nem hasznos a válasz. De legalább vicces.
2019. szept. 16. 23:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitív lett a terhességi tesztem, köszi mindenkinek hogy válaszolt :)Ismét egy gyönyörű időszak elé nézünk :))))))))
2019. szept. 19. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Juhuuu!:) Szívből gratulálok! :) Biztos a hormonok, de libabőrös lettem, kevés ilyen szimpatikus várakozó kérdését olvasni itt!
2019. szept. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!