Megnéznétek a görbémet?
Kistestvért szeretnénk, és érdekelne mi a véleményetek a görbémről. Én tegnap mivel leesett a hőm és a tesztem is negatív volt szombaton, vártam hogy megjöjjön, de ma reggel feljebb ment a hőm és egyáltalán nem jött meg. Nekem mindig mielőtt megjön leesik aznap a hőm.
"Kistestvért szeretnénk"
Akkor a szüleidnek kellene szólni.
Nem azért de én konkrétan felröhögtem ezen a kistestvér dolgon 🤣🤣
És szerintem igaza van annak, aki azt mmondjuk ha kistestvért szeretnél, a szülöknél kell reklamálni, ha meg a már meglévő gyereknek akartok kistestvért, akkor inkább családbővíteni szeretnénk, vagy még egy kisbabát, vagy második gyereket, vagy a fiunknak kistesót szeretnénk, de tökmindegy amúgy, mindenki értette mire gondolsz, attól még vicces volt :)
Csak 18-án kellene megjönnie? Neked 16 napos a luteálisod?
14. DPO-n vagy,ebből bármi lehet. Várd meg a 18-át, ha nem jön meg, akkor meg tesztelj. Nem jósolgatni kell a görbéből, mert azt nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!