Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?

Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

Kistestvért szeretnénk, és érdekelne mi a véleményetek a görbémről. Én tegnap mivel leesett a hőm és a tesztem is negatív volt szombaton, vártam hogy megjöjjön, de ma reggel feljebb ment a hőm és egyáltalán nem jött meg. Nekem mindig mielőtt megjön leesik aznap a hőm.

[link]

2019. szept. 16. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Ha az elmaradt menzesz után negatív volt a teszt, akkor nem vagy terhes, hőgörbe ide vagy oda :/
2019. szept. 16. 13:39
 2/16 A kérdező kommentje:
18-án kell megjönnie, mivel leesett a hőm, azt hittem megjön hamarabb, de nem jött, sőt visszaugrott a hőm, ezért kérdeztem mi a véleményetek :)
2019. szept. 16. 13:45
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát akkor majd tesztelj ha kimaradt. Nem a hőgörbe fogja megmondani, hogy terhes vagy-e hanem a teszt meg az orvos.
2019. szept. 16. 13:46
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

"Kistestvért szeretnénk"

Akkor a szüleidnek kellene szólni.

2019. szept. 16. 13:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Azért ennyi idétlen hozzászólóval már rég nem találkoztam :) Kistestvért igen, kedves utolsó, mivel már van gyerekem , édes istenem :))) nagy az isten állatkertje...
2019. szept. 16. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem azért de én konkrétan felröhögtem ezen a kistestvér dolgon 🤣🤣

És szerintem igaza van annak, aki azt mmondjuk ha kistestvért szeretnél, a szülöknél kell reklamálni, ha meg a már meglévő gyereknek akartok kistestvért, akkor inkább családbővíteni szeretnénk, vagy még egy kisbabát, vagy második gyereket, vagy a fiunknak kistesót szeretnénk, de tökmindegy amúgy, mindenki értette mire gondolsz, attól még vicces volt :)

2019. szept. 16. 14:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak 18-án kellene megjönnie? Neked 16 napos a luteálisod?

14. DPO-n vagy,ebből bármi lehet. Várd meg a 18-át, ha nem jön meg, akkor meg tesztelj. Nem jósolgatni kell a görbéből, mert azt nem lehet...

2019. szept. 16. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
Ne haragudj de nem mi vagyunk az idétlenek, hanem ostoba a kérdés. Fogadok, ha két nap múlva negatív lesz a teszt akkor visszajössz a hómeződet feltöltögetni, hogy látunk-e rajta valamit. Mert itt ez a divat.
2019. szept. 16. 14:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Az még nem jutott eszembe, de köszi a tippet 😁😁😁csak ne keress majd minden negatív teszt mögött engem :))) Csak kötözködjetek tovább, jól áll nektek 😁
2019. szept. 16. 15:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány naposak a luteális fázisaid? Ez még csak a 14. dpo, akár holnap-holnapután is megjöhet. Mindenesetre szép görbe, látszik, hogy volt ovu is! Jósolni görbéből nem lehet, de biztos hamarosan összejön ilyen görbe mellett!
2019. szept. 16. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!