Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A méhszájról lenen egy kérdésem?

A méhszájról lenen egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Egy ideje figyelgetem, mert már két hete késik, és feltűnt egy furcsaság. Pár nappal ezelőttig lent volt, puha és nyitottnak éreztem. Az utóbbi két napban viszont fent. Ma délután már úgy középtájt, kemény volt, és teljesen elfordult.

Mivel ez az önvizsgálatos dolog csak mégtöbb kérdést vet fel az emberben, ezért vettem egy tesztet, ami negatívat mutatott.

De sok helyen azt írják, hogy ez az állapota babára utal, míg mások pont az ellentétét írják.

Van esetleg valakinek tapasztalata?

Aki azzal jönne, hogy pfujj, nem szabad nézegetni. Tudom, alapos kézmosás és körömmosás után történik. Végtére az ember a párja péniszét sem fertőtleníti. :)

2019. szept. 12. 17:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Bármikor elmondom személyesen is, nincs azzal gond. Nem tudom, hogy ezt miből szűrted le, kedves utolsó.
2019. szept. 13. 18:36
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
Akármikor méhszáj vizsgálattal kapcsolatos kérdést olvasok,szinte biztos vagyok benne,hogy akárki is kérdezi,nem kap érdemleges választ...csak oltogatást. :(
2019. szept. 13. 19:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ember, negatív teszt ellenére sem képes elfogadni, hogy nem terhes és a méhszáját fogdossa teljesen feleslegesen. Ne legyél már álszent, nem kell védeni, ez csak szimplán beteges. Meg azzal jön, hogy a fax sincsen lefertőtlenítve.... komolyan?
2019. szept. 13. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
20as, én a valóságban is megmondom amit gondolok. Most baromira mellé lőttél.
2019. szept. 13. 21:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Amikor én terhes voltam, teszt előtt egy nappal megnéztem, oldalra volt fordulva.
2019. szept. 16. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!