Ez most negatív lenen vagy halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam a tesztet,akkor erősebb volt a vonal színe,mostanra kihalványodott.
2012. márc. 1. 22:57
1/29 anonim válasza:
sanszos, hogy pozitív, de ismételd meg 3 nap múlva hátha erősebb lesz a csík!:)
2/29 anonim válasza:
Ha jól látom, ezen nem jó helyen van a csík... Mármint nem abban a zónában, ahol lennie kéne.
Nekem is volt ilyen, és nem volt baba. Szerintem csinálj holnap egy másikat, mert ez az illesztésnél lett csíkos. :)
3/29 A kérdező kommentje:
2 napja csináltam egyet az is ilyen volt,ma újra és ez is. Most hibás lenne mindkét teszt vagy pozitív?:S
2012. márc. 1. 23:01
4/29 anonim válasza:
nekem elég fura ez a teszt. szerintem nem ott van a 2.csík, ahol lennie kéne. én tuti csinálnék másikat.
5/29 A kérdező kommentje:
illesztésen van a csík pont,és mondom 2 napja csináltam az elsőt az is uilyen lett és ez is. lehet hogy mindkettő hibás lenne? van ekkora véletlen ?
2012. márc. 1. 23:03
6/29 anonim válasza:
ha 2napja is ilyen volt, akkor mindenképp másik fajta tesztet vegyél! mondjuk gabrielt, vagy vmi más tesztkazettásat. azoknál nem lehet ilyen hiba.
7/29 A kérdező kommentje:
Régebben már vettem ilyet és ezzel edig sose volt baj,de majd veszek másmiylen fajtát. Szerintetek amúgy halvány pozitív lenen vagy negatív inkább?
2012. márc. 1. 23:05
8/29 anonim válasza:
első vagyok!
Utána néztem....én 2db ugyan ilyen példányt őrzök immáron 9hónapja és a 2 csík tényleg nem ott van, ahol a tiéden (sokkal közelebb egymáshoz)! Valszeg hibás a teszt...
9/29 anonim válasza:
szerintem ahol a tesztcsíknak kéne lennie, ott nincs csík. de nem látszik túl jól a képen.
mindenképp másik fajta teszttel próbáld újra!
10/29 anonim válasza:
Ez szerintem hibás, annak a csíknak nem ott kéne lennie. Azért próbáld másikkal is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!