Pozitiv, vagy negativ?
Figyelt kérdés
mit szolotok ahoz a terhessegi teszthez,amin mar 1 perc alatt megjelenik a masodik csik,de olyan borzaszto halvany,hogy meg csak egy kis rozsaszin beutese van,de nagyon halvany! ma vagyok a ciklus 30-ik napjan,es nem elso pisibol,hanem masodikbol csinaltam! most akkr pozitiv vagy negativ? probaltam lefenykepezni,de a kepen nem latszik a masodik csik,csak eloben,mert olyan halvany! ja es ott jott ki ahol kell,mert a T vonal alatt van!2012. febr. 25. 10:52
1/11 anonim válasza:
Az első tesztem annyira halvány volt, hogy még csak rózsaszínnek se mondanám, hanem csak úgy a reagensnek a helye látszott. Ki is dobtam, hogy negatív, de azért nem hagyott nyugodni a dolog, másnap megint csináltam egyet, az már rózsaszín éett, de olyan 3 perc alatt jött ki és olyan halvány volt, hogy még ezt is inkább negatívnak mondtam, de hát mondom ennyi szar teszt csak nincs, másnap újból, az már rögtön csíkos lett, de nagyon halványan, de mondjuk az már látható volt. Stzóval saját tapasztalatból kiindulva ha 1 percen belül van valami halvány csík, az pozitív, mert a negatívnál semmi de semmi nem látszik. Gratula!
2/11 anonim válasza:
Akkor pozi. Nekem is így volt, késöbb erősödött. Csinálj 1 vagy 2 nap múlva első pisiből, akkor egyértelműbb lesz!
Remélem gratulálhatunk:)
3/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem kb mar 3 honapja mindig csak 35 napra jon meg,azert csinaltam ezt a tesztet a ciklus 30-ik napjan,mert hanyingerem van,es ma voltam a patikaban venii a ferjemnek gyogyszert mert be lazasodott,es hat mar ha ott voltam,vettem egy tesztet is,de kepzeljatek el hogy nagyon halvany,mert ha ra nezel kell ugy 2 masodperc mig meglatod a teszten a masodik csikot,de lehelett halvany rozsaszin,szoval nem tudom,ja es ilyenkor mar reg le szokott szakadni a mellem,most meg igazan hogy nem erzek semmit!
2012. febr. 25. 11:02
4/11 anonim válasza:
Attól még lehet pozi, mondom, sztem ismételd meg 2 nap múlva, majd ha is pozi, akkor a nemvárt napján. Milyen tesztet vettél?
Második vtam.
5/11 A kérdező kommentje:
gabriel teszt
2012. febr. 25. 11:18
6/11 anonim válasza:
Gabriel az tuti,és biztos pozi még ha annyira halvány is,GRATULÁLOK.
7/11 A kérdező kommentje:
varok 2 napot,es utana csinalok egy masik tesztet is!! remelem erosebb lessz rajta a masodik csik
2012. febr. 25. 13:29
8/11 anonim válasza:
Első vagyok, a negatív teszten hiába gúvasztod a szemed, azon semmi sincs. Úgyhogy nagy gratula!:)
9/11 A kérdező kommentje:
most reggel csinaltam egy masik fajta tesztet de az is borzaszto halvany,szinte alig latszik a masodk csik,es nem is tudom most eldonteni,hogy a csik rozsaszin e vangy szurke olyan halvany,amugy idon belul jott ki a masodik csik kb 4-5 percre ra! szerintetetk?
2012. febr. 27. 10:08
10/11 anonim válasza:
Mivel még nem is vagy a nemvárt napján, az is csoda, hogy pozi. Szóval sztem az, de várd még meg legalább a 35-36. napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!