Ez most negatív lenen vagy halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam a tesztet,akkor erősebb volt a vonal színe,mostanra kihalványodott.
2012. márc. 1. 22:57
11/29 anonim válasza:
Sajnos hibás a teszt, közelebb kellene lennie egymáshoz a két csíknak. Vegyél holnap egy tesztkazettásat, és szombat reggel tesztelj, ha baba van erősebbnek kell lennie a csíknak. Drukkolok neked!
12/29 anonim válasza:
Szerintem meg pozitív, ésgratula!!!
Bárcsak a helyetben lehetnék :)))
13/29 anonim válasza:
Én 3-szor használtam ilyen tesztet, és eddig mindig a megfelelő helyen jött ki a tesztcsík, nem ott ahol neked. Ez így nem számít pozitívnak szerintem. Mikor kellett volna megjönnie? Szerintem is vegyél kazettásat, annál ilyen hiba nem fordulhat elő. Drukkolok, hogy pozitív legyen, majd írd meg.
14/29 anonim válasza:
szerintem az csak a ragasztés, én is haszáltam ilyen tesztet, nem ott kell lennie a etzstcsíknak,hanem kb 6-8 mm rel a kontroll alatt
mint itt:
itt is lehet látni elszíneződést a ragasztásnál is....kicsit elázik a teszt azért
de próbáld meg pár nap múlva, mert eddig csak pozitív teszten láttam ezt (nekem csak negatívom volt), de ez nem jelent semmit
15/29 anonim válasza:
hány napja késik?Ha már kimaradt a menzid,akkor ennél láthatóbb csíknak kellene lennie.Nekem erősen ott volt a 2.vonal.
Egyébként én is negatívnak látom
16/29 anonim válasza:
Amit bekarikáztál az a tesztnek a ragasztása, szinte mindig piros. Nekem is csomó ilyen fajta tesztem van. A tesztvonal közelebb van a kontrollhoz. Úgy kb. félúton a karika és a kontroll között.
17/29 anonim válasza:
Egyértelműen negatív, az csak a ragasztás, amit bekarikáztál.
28 hkm
19/29 anonim válasza:
20/29 anonim válasza:
Ez a fajta teszt szerintem nagyon csalóka, elég gagyi minőségűnek itéltem meg, amikor használtam. Vegyél másfajta tesztet, és tesztelj azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!