A méhszájról lenen egy kérdésem?
Egy ideje figyelgetem, mert már két hete késik, és feltűnt egy furcsaság. Pár nappal ezelőttig lent volt, puha és nyitottnak éreztem. Az utóbbi két napban viszont fent. Ma délután már úgy középtájt, kemény volt, és teljesen elfordult.
Mivel ez az önvizsgálatos dolog csak mégtöbb kérdést vet fel az emberben, ezért vettem egy tesztet, ami negatívat mutatott.
De sok helyen azt írják, hogy ez az állapota babára utal, míg mások pont az ellentétét írják.
Van esetleg valakinek tapasztalata?
Aki azzal jönne, hogy pfujj, nem szabad nézegetni. Tudom, alapos kézmosás és körömmosás után történik. Végtére az ember a párja péniszét sem fertőtleníti. :)
Nézzünk magunkba? Látom, te már megtetted. Hát kösz nem.
Amúgy a te ostobaságodon nem segít, ha mi magunkba nézünk.
Lehet hogy a párunk farkát nem szoktuk lefertőtleníteni, de tudtammal az a gatyában van és nem használjuk olyan dolgokra mint pl a kezünket.
Vagy nálatok azzal szoktatok főzni? Mondjuk épp levest kutyulni lehetne vele fakanál helyett (mivel megfogni az nem tudná) mi még nem próbáltuk xD
Vagy talán takarításra használjátok?
Mert összehasonlítani a párunk farkát a kezünkkel ahhoz ám ész kell 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!