Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A méhszájról lenen egy kérdésem?

A méhszájról lenen egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Egy ideje figyelgetem, mert már két hete késik, és feltűnt egy furcsaság. Pár nappal ezelőttig lent volt, puha és nyitottnak éreztem. Az utóbbi két napban viszont fent. Ma délután már úgy középtájt, kemény volt, és teljesen elfordult.

Mivel ez az önvizsgálatos dolog csak mégtöbb kérdést vet fel az emberben, ezért vettem egy tesztet, ami negatívat mutatott.

De sok helyen azt írják, hogy ez az állapota babára utal, míg mások pont az ellentétét írják.

Van esetleg valakinek tapasztalata?

Aki azzal jönne, hogy pfujj, nem szabad nézegetni. Tudom, alapos kézmosás és körömmosás után történik. Végtére az ember a párja péniszét sem fertőtleníti. :)

2019. szept. 12. 17:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Huha nyugi meg a vegen agyverzest kapsz.
2019. szept. 12. 21:01
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
A baj ezzel az, hogy oké, hogy fertőtleníted a kezed, de arra nem gondoltál, hogyha marad a kezeden, akkor pont a "hasznos bacikat" pusztítja el? Plusz nem tudom, hogy a párodnak milyen a farka, de én még nem láttam olyat, hogy valakinek köröm lett volna a végén, amivel felsértheti a hüvely falát vagy a méhszájat.
2019. szept. 12. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Nézzünk magunkba? Látom, te már megtetted. Hát kösz nem.

Amúgy a te ostobaságodon nem segít, ha mi magunkba nézünk.

2019. szept. 12. 21:22
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Ja, és mielőtt jössz, hogy neveletlen hülye vagyok, előbb nézz magadba, hogy miért háborogsz egy rakás vadidegen véleményén, olyan ostoba kérdésre, amit kiírtál. Igen, teljesen egyetértek azzal, hogy egy nő ismerje a testét, de ha te tényleg ismernéd a sajátodat, tudnád, hogy ez több veszéllyel jár, mint információval.
2019. szept. 12. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Na csak hogy értelmesen is válaszoljon valaki. Én mondjuk szintén nem nyúlkálok be oda, nem is értem miért kell de itt nem ez a lényeg. De nem akkor van fent méhszáj és nem akkor zárt ha terhes vagy. Az ovu után így van minden esetben. Ez csak azt jelenti, hogy megtörtént az ovu és most várakozik a szervezeted. Ettől még terhesség esetén is ilyen. De ha a teszt negatív akkor nem vagy az.
2019. szept. 12. 22:36
 16/25 anonim ***** válasza:
10%
Kedves kérdező, a kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de itt a válaszokon megdöbbentem. Biztos, hogy 2019et írunk? 😱 Azt javaslom tedd fel a kérdésedet inkább egy intimkehelyhekkel foglalkozó fórumon, ott biztos hogy tudnák neked erre a érdemi választ adni.
2019. szept. 13. 07:42
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Biztos hogy 2019-et írunk? Mikor a nők nem hisznek egy negatív tesztnek, és felnyúlkálnak maguknak mert hátha ott megállapítja mégis a terhességét? A buta liba te vagy kérdező.
2019. szept. 13. 07:56
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
Igen, pont ez a vicc éle számomra is, hogy modern kor meg minden, de tapizásból próbálja megállapítani, hogy terhes-e és a tesztnek nem hisz.
2019. szept. 13. 09:01
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

Lehet hogy a párunk farkát nem szoktuk lefertőtleníteni, de tudtammal az a gatyában van és nem használjuk olyan dolgokra mint pl a kezünket.

Vagy nálatok azzal szoktatok főzni? Mondjuk épp levest kutyulni lehetne vele fakanál helyett (mivel megfogni az nem tudná) mi még nem próbáltuk xD

Vagy talán takarításra használjátok?

Mert összehasonlítani a párunk farkát a kezünkkel ahhoz ám ész kell 😂

2019. szept. 13. 10:55
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora gyökerek vagytok. Mi közötök hozzá, hogy ő hova dugja a kezét. Nem kérte senki engedélyét. Itt nagy a szátok, élőben még lapultok mint szar a gazban. Egyikőtök se merné ezt a véleményt így előadni.
2019. szept. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!