Reménykedhetem? (Újabb tesztes kérdés)
Tegnap kellett volna megjönnie.
Ti látjátok, amit én?
(Hozzászólásba töltöm a képet.)
Már 20 hónapja várunk a kistesóra hiába... augba volt egy ettől picit erősebb tesztem, de már rózsaszínes folyásom volt és meg is jött. Akkor 1 hét késés után mutatott kb ilyet. Már nem tudom, hogy ez ilyen vagy tényleg lehet valami. Habár régen full fehér volt, most rögtön látszódott ez a kis szöszmösz "vonalka" és rózsaszín is.
Mikor lenne érdemes újat csinálni?
A lányommal 2 db tesztet csináltam az első ilyen halvány, vagy ilyesmi volt másnap a másik jól kivehető így többet nem csináltam.
Köszönöm!

Nem tudok erre a tesztre mit mondani csak hogy szerintem engem becsapott! Irtam is ki ezzel kapcsoltamban kerdest hogy ki mit lat stb. Tanacstalan vagyok! Kerlek ne eld bele magad! Igaz nekem ma/holnap nem kene megjonnie de egy pozitiv majd egy negativ
teszt utan olyan rossz hangulatom lett hogy 1 napig nem ettem semmit! Most mar inkabb varok!! Itt az en tesztem!! [link]

Nekem sajnos, korai tüneteim voltak, egy halom extrahalvány pozi tesztel, mind másfajta, tehát biztos elindult valami, majd mikor megjött időre a havim aznap a te tesztednél is látványosabbat produkáltam, másnap még erősebb volt a havim és már csak negatív tesztem lett. Szóval sajnos bármi lehet, minden esetre, ha két nap múlva látványosabb lesz, akkor nagy esélyed van :)
Drukkolok, de ez a teszt egyenlőre inkább negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!