Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetem? (Újabb tesztes...

Reménykedhetem? (Újabb tesztes kérdés)

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie.

Ti látjátok, amit én?

(Hozzászólásba töltöm a képet.)

Már 20 hónapja várunk a kistesóra hiába... augba volt egy ettől picit erősebb tesztem, de már rózsaszínes folyásom volt és meg is jött. Akkor 1 hét késés után mutatott kb ilyet. Már nem tudom, hogy ez ilyen vagy tényleg lehet valami. Habár régen full fehér volt, most rögtön látszódott ez a kis szöszmösz "vonalka" és rózsaszín is.

Mikor lenne érdemes újat csinálni?

A lányommal 2 db tesztet csináltam az első ilyen halvány, vagy ilyesmi volt másnap a másik jól kivehető így többet nem csináltam.

Köszönöm!

2019. szept. 11. 08:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudok erre a tesztre mit mondani csak hogy szerintem engem becsapott! Irtam is ki ezzel kapcsoltamban kerdest hogy ki mit lat stb. Tanacstalan vagyok! Kerlek ne eld bele magad! Igaz nekem ma/holnap nem kene megjonnie de egy pozitiv majd egy negativ

teszt utan olyan rossz hangulatom lett hogy 1 napig nem ettem semmit! Most mar inkabb varok!! Itt az en tesztem!! [link]

[link]

[link]

2019. szept. 11. 08:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A te facelle teszteden nem is kell keresni! Én a helyedbe csak ilyennel folytatnám, mert ha erődödik akkor szuper! Tapasztalatból írom, hogy olyan érzékeny, hogy a kémiai terhességet is kimutatja, de kívánom, hogy ne az legyen neked! :)
2019. szept. 11. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Koszonom de felek igen hogy kemiairol van szo. Meg fogom ismetelni majd azert. Szoritok azert neked is!! :)
2019. szept. 11. 09:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos, korai tüneteim voltak, egy halom extrahalvány pozi tesztel, mind másfajta, tehát biztos elindult valami, majd mikor megjött időre a havim aznap a te tesztednél is látványosabbat produkáltam, másnap még erősebb volt a havim és már csak negatív tesztem lett. Szóval sajnos bármi lehet, minden esetre, ha két nap múlva látványosabb lesz, akkor nagy esélyed van :)

Drukkolok, de ez a teszt egyenlőre inkább negatív.

2019. szept. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!