Ez az első ovu tesztes hónapom. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
31 naposak a ciklusaim. A 15. ciklusnapom kezdtem el tesztelni. A teszt szerint úgy tűnik, hogy a 16. ciklusnapom volt peteérésem(görcsölt is a hasam), viszont nem tudtunk együtt lenni a férjemmel azon a napom, csak következő nap, vagyis tegnap. Az ovu teszt viszont már akkor negatív volt. Van így valamennyi esély, hogy sikerült?2018. ápr. 19. 07:58
2/3 anonim 

válasza:

Elvileg elvileg 04.17-én volt igatán pozitív, 24-36órán belül van a tüszőrepedés. A pete az első 12órában a legalkalmasabb a megtermékenyítésre, szóval elvileg pont jókor voltatok együtt. :)
Drukkolok!
3/3 A kérdező kommentje:
Bízom benne én is :)
Egyébként ma is enyhén görcsölget még a hasam.
2018. ápr. 19. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!