Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki nagyon...

Van köztetek olyan aki nagyon terhes akart lenni a párja tudta nélkül és az is lett?

Figyelt kérdés
Elmesélnétek hogy lettetetek azok?

2019. szept. 7. 16:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
68%

Ja, mert a mostani eszeddel ezek alapján minden csóró vagy rossz házassàgba született nyírja ki magát, mert nem tökéletes nekik? Szegények csak szenvednek, miért is nem hajtanak végre tömeges öngyilkosságot?

Nem lesz tökéletes élete, de elèg jó még bőven lehet.

Másrészt nem mi nők döntünk arról, hogy gyerek legyen a természet dönt róla, tudod, az a nagyobb erő, a folyamat, ami elindul magàtól, ha a pasi vagy a nő vagy mindkettőjük védekezése bukik, és a hímivarsejt találkozik a petesejttel!

Mi csak arról dönthetünk, hogy megszakítunk e egy pasi által is elindított folyamatot azért, mert a 3 szereplőből egy nem akarja, hogy az àltala is elindított folyamat végbemenjen.

Nekem nem lenne olyan a párom többé, aki a sajàt kényelme miatt kivágatna valamit a testemből, ami miatta került bele!

Hol vannak itt az én érdekeim?

Kérlek mondj még olyan természetes folyamatot, ami ha elindul, megszakítjuk, főleg egy másik lény fejlődését meggátolva, ami a testünk sebzésével is jár..

Az egész természetellenes dolog, én aztán nem helyezném a kényelmem a párom elé, mi vagyok én, mártír?

Csináljak magamnak valami rosszat, hogy másnak jobb legyen?

Kérlek érvelj!

Nem hiszem, hogy milliomosok lesznek, de egy àtlag életszívnvonalat simán meg tud teremteni, és a vilàgon még így a felső 1%ba fognak tartozni, még akkor is, ha magyarországon csak az alsó középosztályba tartoznak, svájcba meg a hajléktalanok különbbül élnek.

Én inkább nőnék fel apa nélkül csóróbban(de lelkileg egészségesen), mint egy rossz apával kicsit gazdagabban, de lelkileg sérülten(ami minden téren kihat az ember életére, párkapcsolat, munka, diploma mind úszik, ha a gyerek szülei bántalmazók akár csak szavakkal is)

2019. szept. 9. 16:46
 32/33 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell ezt ennyire túlszofisztikálni. Igenis a nő is dönt, a férfi is dönt, ha jó a kapcsolat együtt döntenek, ha eleve rossz, akkor mindenki úgy, hogy csak a saját érdekeit nézi. A gyerek és a terhesség pedig nem olyan dolog, mint a hurrikán, hogy nincs beleszólási jogunk, a természet dönt. Minden más érvet szépen, értelmesen leírtam.
2019. szept. 9. 20:27
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

A nő és a férfi is döntött, az elején, hogy védekezik e mindenki saját maga, vagy sem. UTÁNA dönt a természet, és fogan meg egy baba, és független mások döntésétől, szintén a természet miatt kezd el fejlődni.

A pasi dönthetett. Egyszer. A nő 2x dönthet, egyszer, hogy védekezik e, erről a pasi is dönthetett, egyszer, hogy eltüntet e egy fejlődő magzatot a testéből, még jó, hogy erről nem dönthet a pasi.

Egy döntésük van az elején, utána sokkal több, hisz ők válnak családfenntartóvál az első fél évben biztosan.

Igen, mi egyel többet dönthetünk, de mivel plusz egy döntésünk a testünket és egy bennünk fejlődő lényt érint, nem gondolom, hogy beleszólása lenne másnak.

Abba beleszólhatott, hogy belénk rakja e, elindítva egy folyamatot, abba nem, hogy a bennünk elindult folyamat megszakadhasson e. Még, ha az életét kockáztatná, mint mi a szüléssel, vagy bármilyen testi épségét, akkor esetleg.

2019. szept. 10. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!