Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki nagyon...

Van köztetek olyan aki nagyon terhes akart lenni a párja tudta nélkül és az is lett?

Figyelt kérdés
Elmesélnétek hogy lettetetek azok?

2019. szept. 7. 16:21
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Közösen nem tudunk dönteni,mert ő nem akarja, én meg igen.
2019. szept. 7. 22:36
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ennyi. Te döntöttél. Megtartod. Ő is döntött. Nem kelletek neki. Szabad ország, szabad döntésekkel. Remélem egyedül is el fogsz tudni tartani 3 gyereket.
2019. szept. 8. 08:41
 23/33 anonim ***** válasza:
38%

Istenem, nem hazudtál!

Azt mondták, hogy nem valószínű, hogy összejön, te ezt mondtad neki, ő meg inkább gumitlanul dugott élvezkedve és kockáztatott, ahogy te is. Neked több eszed volt, mert te úgy kockáztattál, hogy mindkét vègkifejlet megfelelt, ő ostoba volt, mert neki csak az egyik.

Nem kell rosszul érezned magad, mert egy nem valószínű lehetőségről nem közölted előre, hogy örülnél neki.

Jól is néznénk ki, ha azt mondják a hírekben, hogy nem fog esni, de neked előre kellene szólnod, hogy milyen kár, mert ha mégis esne te kint el akarsz ázni..

Teljesen abszurd, a pasi egy nagy gyerek, sok ilyen van, nem képes felelősséget vállalni.

Ketten döntötök, de a magzat érdekeit is figyelembe kell venni. Ki akar abortálódni, mikor már fejlődésben van, pusztán azért, mert egy duzzogó rinyagép nem fog vele tölteni napi 1 órát?

1-1 ellene és mellette, plusz egy fél mellette, a gyerek marad.

Dobd ki a dedóst.

2019. szept. 8. 15:38
 24/33 anonim ***** válasza:
34%

Gyerektartás természetesen jár!

Egyedül, 3 gyerektartásból biztosan sikerülni fog.

2019. szept. 8. 15:39
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Sziaa hűűhaa hát azt kell mondjam hogy nem vagy ezzel egyedül ! Barátnőm is akar babát a párja nem de nem báná ha lenne tehát ha lenne se lenne belőle problèma de èn megmondtam akkor is neki ha ugy döntene vègül a pasija h vetese el mert megijed hogy èn a helyèbbe nem vettetnèm el nem kell hogy felelősèget èrezen a gyerek iránt ha nem kell neki akkor ne .. Engem is eldobot az anyám mèg is megvagyok felnőttem nèlküle de èn nem követem el ezt a hibár amit anno az èn anyám ..! De visszatèrve nekik sehogy se jön össze a baba már egy ève semmi vèdekezès nelkül vannak együtt de mègse sikerül nekik ..lehet pehesek
2019. szept. 8. 17:27
 26/33 anonim ***** válasza:
8%
24es miért te el tudsz tartani 3 gyereket kb 30 ezer gyerektartásból? Ennél többet nem nagyon ítélnek meg.
2019. szept. 8. 18:13
 27/33 anonim ***** válasza:
80%

Azt is mondják szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, mégis mennyi nő úgy marad. Mind2 alkalommal védekeztem, mert bem szerettünk volna kicsi mellé ici- picit. De ez most mindegy.

Szánalmas, amit teszel. Ilyen sz@r helyzetbe hozni egy férfit, akit állítólag szerelemmel szeretsz, és egy gyermeket! Így is mennyi durva dolog van a világban te meg itt tetézed! Szégyelld magad! 😤😤

2019. szept. 8. 19:30
 28/33 anonim ***** válasza:
77%

Szánalmas az, hogy a férfi nem húz gumit, majd rinyál utólag, hogy metszenek ki valamit más testéből, amit ő tett bele, pedig kikerülhette volna, hogy beletegye, de nem akarta kikerülni.. és még neki áll feljebb.

Ha a nő bármit mond/tesz, jóindulattal vagy sem,tökmindegy, ha nem akar gyereket, tegye meg ő is a maga lépését, ne dugjon, vagy húzzon gumit!

Nevetséges ez a felelősséghárítás..

Ha nekem azt mondja egy pasi, hogy nincs életképes spermája, és én nem akarok tőle gyereket, akkor is szedek bogyót/illetve nekem spirálom van/.

Ha mégis besikerül egy gyerek, nem játszok dedóst és nem mondom, hogy "dehát aztmondtaaad", hanem tisztában vagyok azzal, hogy nem tettem meg mindent a dolog ellen, az én hibám IS!

2019. szept. 8. 19:42
 29/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként mennyire ostobának kell ilyenhez lenni?

Pl azt mondja a haverod, hogy nyugodtan dugd a villát a konnektorba, te simán beledugod? Eszedbe nem jut, hogy ezeregy oka lehet, amit egy másik ember nem lát, amiért meghalhatsz? Dugja be előbb ő majd aztán én is, de inkább előveszek egy fázisceruzát, meg gumikesztyűt.

Ha meghalok, nem csak az ő hibája lesz, mert butaságot mondott tudatlanságból vagy gonoszságból, hanem az enyém IS.

Felnőtt, cselekvőképes emberek félreinformálását tudatlanságból nem büntetik, ha csak nem szakmában követik el. Az orvos gondolom nem adott át semmilyen papírt, hogy az életben nem lehet gyereked, csak azt mondta, nem valószínű.

Sőt, hazugságért is ritkán ítélnek el embereket, ha csak nem származik belőle hasznuk(anyagi vagy bármilyen)

Felnőtt cselekvőképes emberek maguk felelnek a döntéseikért. Értem én, hogy szívás, könnyebb lenne mást okolni a saját hülyeségedért, de növessz gerincet és vállald a felelősséget.

Hacsak nem minimálbéres hapsik, akkor gyerekenként 20-30, plusz emelt családik, csed/gyes/gyed, az már egészen korrekt, 200 feletti összeg, a gyerekek 8 éves koruktól kerülnek sokba, amikor már különórák kellenek.

2019. szept. 8. 19:51
 30/33 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem abszolút nem felelősséghárítás, ha valaki azt mondja, hogy igenis egy gyereknek kell az apja is. Mindkét szülő egyformán kell az ideális körülményekhez. Pontosan az a felelősséghárítás, hogy miért nem húzott gumit. Oké, itt ő is hibázott, ezt aláírom, de attól nem kell még rápakolni a bajra még egy nagy kanállal. Bizony az az önzőség, hogy nincs beleszólási joga. Azt én fixen tudom, hogy soha nem lennék képes ilyet megtenni a férjemmel. Gyereket pedig csak neki szülnék, másnak nem. Komolyan, ha nem volt komoly kapcsolat, akkor tényleg lemehettél volna egy sarki kocsmába is, hogy valaki csináljon neked gyereket.

Az pedig, hogy valaki meg sem születik, nem egyenlő azzal, hogy úgy él, hogy az apját sohasem látja, vagy esetleg az anyján azt látja, hogy szétdolgozza magát, sosincs rá ideje, ha ott van, akkor is ideges a stressz miatt. Három gyerek egyedül másképp nem megy. Csak hasonlítsátok össze a két helyzetet, mindenféle álszent duma nélkül, és onnan nézzétek meg, hogy annak a gyereknek hogyan lesz jobb az élete. Én tuti, hogy inkább elvetetném, minthogy úgy szülessen meg, hogy előre tudom, hogy nem fogok tudni neki mindent megadni.

2019. szept. 8. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!