Van köztetek olyan aki nagyon terhes akart lenni a párja tudta nélkül és az is lett?
Figyelt kérdés
Elmesélnétek hogy lettetetek azok?2019. szept. 7. 16:21
11/33 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam neki,nekem az endokrinológus mondta,hogy ne nagyon tervezzek babát,mert nem valószínű hogy összejön amíg nem műtenek meg.Én meg ezt mondtam neki amit a doki mondott.Tehát nem hazudtam.
2019. szept. 7. 20:38
12/33 A kérdező kommentje:
Igen persze az ő gyereke is ,de bennem van ,nem benne és így úgy gondolom hogy én döntök.
2019. szept. 7. 20:41
13/33 anonim válasza:
Rosszul gondolod. Bizony ugyanannyira az ő gyereke is, mint a tiéd, már ha egy gyereket tulajdonként kezelünk.
14/33 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vetessem el ,csak azért mert az ő gyereke is és ő azt akarja hogy elvetessem? 🤨
2019. szept. 7. 21:26
15/33 A kérdező kommentje:
Egyébként meg senki nem akarja semmire kényszeríteni.Én is mondtam neki h ő jobbra-én balra.
2019. szept. 7. 21:29
16/33 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Közösen kell döntenetek, úgy hogy mindkettőtök nyugodtan, legjobb belátása szerint dönt. De ne zárd ki, mert az nem fair. És tartsd észben, hogy ő még nem akart babát.
17/33 anonim válasza:
És te képes lennél azzal a tudattal élni, hogy a gyerekedre rá sem néz az apja? És belekényszeríteni egy férfit olyan szituációba, amikor azt sem tudja, hogy hogy él, mindene megvan-e? Vagy mégis mit remélsz ettől az egésztől?
18/33 anonim válasza:
TE donts! Sajnos en masra hallgattam egy eve es meg is lett az eredmenye! Azt neked kell eldonteni hogy ugy is vallalod e a picit hogy esetleg egyedul kell felnevelned. De lehet ha meglatja meggondolja magat. Ki tudja.
19/33 anonim válasza:
Szerintem ne álltassuk a kérdezőt. A kapcsolat szempontjából meg úgyis teljesen mindegy, ennek már lőttek.
20/33 A kérdező kommentje:
Igen én is abban bízok h ha megszületik akkor meggondolja magát,mert amúgy nagyon szereti a gyerekeket.Az én gyerekeimmel akik nem tőle vannak velük is nagyon jól kijött,így nem is tudom elképzelni,hogy a sajátját majd ne szeresse.Kényszerítve pedig semmire sincs már mondtam,mert én neki is megmondtam h nem kell tőle semmi.Én nem fogom üldözni sem ,meg felőlem aztán azt csinal amit akar,meg is nősülhet ha úgy tartja kedve engem nem érdekel.Amúgy sem akartam tőle annyira soha semmi komolyat,én csak jól éreztem magamat vele.Ennyi.
2019. szept. 7. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!