Tudom unjátok már, de megnéznétek a tesztem? Halvány pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Kép:
Szerintetek ez halvány pozitív? Vagy száradási csíkos?
Holnap nem kellene megjönnie
Facelle (10-es) teszt
2019. aug. 16. 11:53
61/67 A kérdező kommentje:
Látta a tesztet, látja a csíkokat, szóval ennek mellé lőttél :/ bocsi
2019. aug. 17. 21:50
62/67 anonim válasza:
Az elég szomorú, hogy ennyire nem látja, hogy belebolondultál a babatémába.
De nekem aztán hótmindegy. Nem lőttem amúgy mellé, tényleg segítségre lenne szükséged.
64/67 A kérdező kommentje:
Megjött rendesen :)
Új hónap, új esély
2019. aug. 21. 15:23
66/67 anonim válasza:
Mi újság azóta kérdező?Sikerült màr a baba?
67/67 A kérdező kommentje:
Szia. Koszonom az érdeklődést, azóta sok minden változott. Az akkori párommal tönkre ment a kapcsolatom, viszont lett egy út kapcsolatom 2021 márciusában. Múlt hét pénteken volt az eskuvonk. Jelenlegi párommal kb fel éve próbálkozunk, de nem jön össze. Idén megyünk év végén a Kaali intézetbe, előbb nem fér bele, mert lakást veszünk a nyáron ha minden jól megy.
Utána már a Kaali is bele fog férni az időben bőven ☺️
2022. jún. 16. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!