Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom unjátok már, de megnézné...

Tudom unjátok már, de megnéznétek a tesztem? Halvány pozitív vagy száradási csík?

Figyelt kérdés

Kép:

[link]

Szerintetek ez halvány pozitív? Vagy száradási csíkos?

Holnap nem kellene megjönnie

Facelle (10-es) teszt

2019. aug. 16. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

Vérezgetek.

Napközben kezdte el, reggeli tesztem olyan lett mint a tegnapi. Reggel vettem predictort, mivel nem jött meg még rendesen, reggel megcsinálom, ha az Pozi akkor elmegyek holnap dokihoz

2019. aug. 17. 19:45
 52/67 anonim ***** válasza:
25%
😂🤣
2019. aug. 17. 19:47
 53/67 A kérdező kommentje:
?
2019. aug. 17. 19:56
 54/67 anonim ***** válasza:
40%
Ma kellene megjönnie, vérezgetsz, de te még mindig kapaszkodsz a negatív tesztjeidbe. És még csak pár hónapja próbálkoztok. Mi lesz ha nem jön össze még pár hónapon keresztül? Leugrasz egy hídról? Hidd el én is tudom milyen az amikor reménykedsz aztán pedig megjön. En túl vagyok egy vetélésen a 12. Hétben és január óta csak egy kémiai terhességet hoztam össze. Szóval tudom milyen érzés. De amit te csinálsz az beteges, és így nagyon nehezen fogsz teherbe esni.
2019. aug. 17. 20:02
 55/67 A kérdező kommentje:

És ezért ki kell röhögni...

A tesztek meg nézőpont kérdése, itt is és baráti körömből is látták a csíkot rajta.

Hány olyanról lehet hallani, hogy vérzik az első hónapban?

Ráadásul általában rengeteg, sötét, majdnem fekete és darabos, most meg csak éppenhogy.. de köszi a biztató szavakat :)

2019. aug. 17. 20:07
 56/67 anonim ***** válasza:
38%
Remenytelen vagy, ezert is mosolygok rajtad. Nyilván nem annak örülök, hogy nem vagy terhes. De te csak a pozitív válaszokat fogadod el, ez már kiderült. Gondolom ha holnap megjön rendesen, azt már nem fogod elújságolni.
2019. aug. 17. 20:18
 57/67 anonim ***** válasza:
65%
Egy pszichológust keress, kérdező. Ez így nagyon nem oké. Két évig próbálkoztunk, tudom, miről beszélek.
2019. aug. 17. 20:25
 58/67 A kérdező kommentje:
Akartam keresni, de párom szerint ez nem ok arra, hogy oda járjak, szerinte attól hogy nagyon akarok babát, még nem vagyok rászorulva
2019. aug. 17. 20:43
 59/67 anonim ***** válasza:
72%
Mutasd meg neki ezt a kérdést, meg a tesztet, amire ráképzelted a csíkot. Ez nincs rendben.
2019. aug. 17. 20:52
 60/67 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem most engedd el ezt a dolgot...
2019. aug. 17. 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!