Tudom unjátok már, de megnéznétek a tesztem? Halvány pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Kép:
Szerintetek ez halvány pozitív? Vagy száradási csíkos?
Holnap nem kellene megjönnie
Facelle (10-es) teszt
2019. aug. 16. 11:53
11/67 anonim válasza:
Attól, hogy Te nem látod, más még láthatja, kedves utolsó. Én látom, amire gondolsz, de hogy pozitív lesz-e belőle, azt nem tudom. De drukkolok!
12/67 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek!! Nem a mondanivaloval van gond hanem a paraszt stílussal. De nyilvan az ilyen tipusú embeteknél otthon ez a divat. Nálunk nem :))
13/67 anonim válasza:
Szerintem ez negatív. De ne legyen igazam. :)
14/67 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy csak a reagens helyét látjuk, tehát ez így negatív.De amig nem jön meg valóban van remény, 2 nap múlva tesztelj.Sok sikert!
15/67 anonim válasza:
Ne álszenteskedjetek már, könyörgöm. Ha már valaki eljut oda, hogy egy fórumon, vadidegen embereknek teszi ki a terhességi tesztjét, és vadidegen emberek véleményére kíváncsi, akkor igenis fogadja el a neki nem tetsző válaszokat is. Mert az esetek 90 %-ban nem képesek elfogadni, ha valaki a szerintük pozitív tesztjét lenegatívozza. Holott azért írja ki a kérdését, mert ő maga sem biztos saját magában. De csak a pozitív válaszokat fogadja el és nyilván csak annak köszöni meg aki vagy azt írja, hogy pozitív vagy a lelkét simogatja. De egy sima, egyszerű és egyenes választ semmire sem méltat. Szerintem erre gondolt a 12:24-es válaszoló.
16/67 A kérdező kommentje:
Most az a probléma, hogy nem köszönöm meg mindenkinek egyesével?
Miből gondolod, hogy a különböző válaszokat nem fogadom el? Ha jól látom, senkit nem ugattam le, mert azt mondta negatívnak látja. A stílussal van csak bajom. A kilógó kapanyelet meg had ne köszönjem már meg. Komolyan nem értem az embereket. Feltettem egy egyszerű kérdést és le vagyok teremtve..
2019. aug. 16. 12:59
17/67 anonim válasza:
Ha 4 nappal lennél mensi előtt azt mondanám ebből még bármi lehet de így hpgy holnap kellene megjonni es a teszt is 10es ez sztem csak száradási.
18/67 A kérdező kommentje:
Utolsó, van benne valami, amit mondassz. Majd kiderül :/
2019. aug. 16. 13:03
19/67 anonim válasza:
Ne haragudj, én ezen semmilyen csík-kezdeményt sem látok, száradásit sem. De drukkolok, hogy pár nap múlva ez változzon.
20/67 A kérdező kommentje:
Köszönjük a drukkot.
2019. aug. 16. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!