Tudom unjátok már, de megnéznétek a tesztem? Halvány pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Kép:
Szerintetek ez halvány pozitív? Vagy száradási csíkos?
Holnap nem kellene megjönnie
Facelle (10-es) teszt
2019. aug. 16. 11:53
41/67 anonim válasza:
Ahogy egyik nap valaki írta egy hasonló kérdesnél, hogy ő egy igazi csíklátó 😂😂 de azon nem látott második csíkot..
Szóval most én is ezt írnám. Én is látni szoktam a reagens helyeket amik miatt felteszik a kérdést, de komolyan ezen most még azt sem látom..😥
Ellenben drukkolok, hogy két nap múlva pozitív legyen!
42/67 A kérdező kommentje:
Küldöm a holnapig délelőtt.
2019. aug. 16. 19:55
43/67 anonim válasza:
44/67 A kérdező kommentje:
Nem nyitja meg nekem amit küldtél :/
2019. aug. 16. 20:44
45/67 anonim válasza:
Ó,de kár.Csak bekarikáztam a második csíkodat.😊
46/67 anonim válasza:
Csak azt magyarázza meg már nekem valaki, miért kell lepontozni valakit azért, mert a saját véleményét írja le? Egy ilyen kérdésnél eleve nem értem a pontozgatást, hiszen senki nem jövőbelátó, nem tudhatja TÉNYLEG babát vár-e a kérdező. Ha azt mondom, nem hitegetni akarom a kérdezőt, de ÉN LÁTOK ott csíkot, akkor már nem hasznos a válaszom? Csak a negatív számít annak? Szerintem ezt senki nem döntheti el, csak a természet, a Jóisten, a Sors. Ki minek nevezi.
47/67 anonim válasza:
Ki nagyítva en is latok valamit. Majd ird meg mi lesz...
48/67 A kérdező kommentje:
Kedves 46-os
Senki nem fogja ezt elmagyarázni neked, mert ők sem tudják, hogy miért csinálják.
Ne foglalkozz vele, ettől nem lesz kevesebb egyikünk fizetése sem. :)
2019. aug. 17. 06:58
49/67 A kérdező kommentje:
Mai teszt is olyan lett, mint a tegnapi. Mensinek egyelőre semmi jele. Írok ha már tudok valamit
2019. aug. 17. 09:36
50/67 samara20000 válasza:
Szerintem negatív de ha nem jön meg a havid akkor tesztelj újat vagy menj el orvoshoz ő biztosat tudna mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!