Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogyan küzdöttétek le a...

Ti hogyan küzdöttétek le a lombiktól való félelmet?

Figyelt kérdés
A hormonkezelések, a sikertelenség, a düh, és csalódottság, anyagi kiadás hiábavalósága, és ezek együttes hatása a párkapcsolatotokra, ilyenekre gondolok. Voltak ilyen gondolataitok lombik előtt? Hogyan küzdöttétek le?
2019. aug. 7. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mire ténylegesen lombikra kerültünk, már nem voltak ezek, inkább vártam, mert a sikertelen hónapok és inszemek után reménynek éltem meg. Pszichológus segített végig, illetve a párom végtelen türelme nélkül nem ment volna. Éreztük mi is a negatív hatást a kapcsolatunkra, de igyekeztünk tudatosan felülkerekedni rajta, közös programokkal, randival.

Szívből kívánom, hogy Neked is inkább megnyugvást hozzon, mint dühöt és keserűséget. Piszok nehéz bízni a végtelenségig, de nem szabad feladni. Ezt dobta az élet, akkor ebből hozzuk ki a maximumot!

2019. aug. 7. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi már két éve próbálkozunk, a legújabb eredmények szerint inszemre sem elég a férjem eredménye (kezdettől fogva tudom, hogy mi a helyzet, amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, elmondta). Mellette állok teljesen, és türelmes vagyok vele, de vannak félelmeim a beavatkozásokkal kapcsolatban. Leginkább az, hogy mi van, ha így sem sikerül? Nagyon szeretnénk gyereket, nem érezzük nélküle teljesnek az életünket. Én úgy érzem, hogy fel tudnám dolgozni, ha sosem lesz gyerekünk, inkább őt féltem.
2019. aug. 7. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nekünk nem volt semmi félelmünk előtte, mindketten gyerekre vágytunk, és ha ez az út lett a mi utunk, akkor ezt járjuk végig, közösen. Az első lombik nem sikerült, ott én jobban összeomlottam, mint a férjem. A második előtt elindítottuk az örökbefogadást, így sokkal nyugodtabban kezdtünk bele az újabb lombikba, tudva, hogy így vagy úgy, de biztosan lesz gyerekünk. Egyébként a 2. sikerült is, méghozzá ikreket várok.

Nálatok az örökbefogadás nem opció?

2019. aug. 7. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi ilyen gondolatom nem volt. Megvolt a cél,gyereket szeretnénk, ha az az út,hogy egy vagy több lombikon kell hozzá átesni, állok elébe. Csak egy feladatnak tekintettem, ahogy előtte az inszemeket, egy műtétet, a sok vizsgálatot és kezeléseket. Végül az első lombik előtti ciklusban spontán sikerült. Most vagyok terhes a kistestvérrel, a második próbálkozós hónapban sikerült, minden rákészülés nélkül.
2019. aug. 7. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sikersztorikhoz! Az örökbefogadás elég kényes téma, én benne lennék, de a férjem eléggé óckodik tőle.
2019. aug. 7. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetben semmi ilyen gondolatom nem volt; sőt, örültem, hogy végre jobb esélyeket kapunk a lombik által.

Aztán jöttek sorra a sikertelen beavatkozások, és utólag éreztem úgy, hogy csak kidobáltuk a pénzt az ablakon.

Aztán sikerült. Bevállaltuk a legdrágább gyógyszereket, magán kórházban infúziós kezeléseket, Nifty tesztet, magán UH-okat, vérvételeket, csak hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Aztán középidőben elvetéltem... Na, az igazán padlóra küldött mindent. A párkapcsolatunkat, az önbecsülésemet, a lombikba vetett hitemet.

Nagy nehezen összeszedtem magam, majd újabb két sikertelen próbálkozás után, a 6. lombikunkból végül megszületett a gyermekünk, és utólag minden értelmet nyert, és a 'béka segge alól' hatalmas magasságokba kerültünk, és azóta is ott éljük a mindennapjainkat.

2019. aug. 7. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!