2. gyerkőcös kismamák, ti hogy küzdöttétek le a görcsös akarást a baba iránt?
Na igen, mi elmentünk nyaralni, és biztos voltam benne, hogy azokon a napokon nem voltunk együtt, amikor kellett volna. Direkt nem vittem semmi ilyet, hőmérő, oviteszt, stb...
Nagy baráti társasággal mentünk, sok gyerekkel, boboztunk, kisvasutaztunk, strandoltunk, stb.
És hazaértünk, és akkor jutott eszembe, hogy már meg kellett volna jönni a mensimnek...:)
Öcsike már 1,5 éves.:)
Csak ma magunk örömére próbáltam együtt lenni a párommal. Nem figyeltem a testem, hogy ez most vajon mi nem hőmérőztem és nem is ovu teszteltem. Októberben volt egy ciklus zavarom most novemberre szépen rendeződött és múlt héten teszteltem először pozitívat amit még két másik követett és csütörtökön megyek orvoshoz.
Mennyi idős a nagyobbik?
Arra gondoltam, hogy ki kell használni ezt az időt amíg csak 3an vagyunk. Nekünk is a férjemmel, és a lányommal is.
Amúgy sem tesz jót a kapcsolatnak hosszú távon hogy "most kell szexelni, nem akkor amikor akarsz" :-(
5 hónap még elég kevés. Legyetek együtt amikor jólesik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!