Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abban kérném a segítséget,...

Abban kérném a segítséget, hogy akinek volt fagyibaba beültetése, melyik napon kezdődőtt a gyógyszeres kezelés ill. miben különbözik a stimus lombiktól?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Fagyis beültinél amikor van a lehetséges ovud, akkor kell egy tüszőrepi, (és ugye akkor van a leszívás stimusnál), onnantól megy az utro, de általában kisebb mennyiségben, mint a stimusnál. Nem tudom, hány naposak az embrióid, de attól függően (a képletes leszívás, vagyis ovud napjától)annyi nap múlva kerülnek vissza. Ez általában 2-5 nap. Ha esetleg bromot szedtél, azt is kell majd fagyis közben is, és néha (helye válogatja) beülti után 2-7 naponta hcg szuri.....vagyis tüszőrepi....ezzel is a megtapadást segítik elő kicsit jobban. Más gyogyi nem kell.

Remélem érthető, ahogy leírtam, sok sikert! :)

2010. ápr. 4. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,mindent értettem.Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2010. ápr. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!