Szules utan 7 hettel vagyok lehet mar szeretkezni? Muszaj vedekezni valamivel? Ha nem vedekezunk akkor biztos teherbe esek megint?
szia,
Nekem nem volt olyan, mint előtte. Kellett egy kis síkosító is mert nem nedvesedtem annyira.
Sok múlik a párodon is, hogy mennyire figyel rád. Mindenképp kérd meg hogy kicsit türelmesebb legyen, és ne akarjon egyből a "közepébe csapni".
Nekem mondjuk hetekig elég szűk volt, a rossz viccel ellentétben,: "harangozásról" szó sem volt egy pillanatig sem...:)))
De pár hónap alatt minden helyreállt, és olyan lett mint azelőtt..:))
Ne izgulj, minél lazábban állsz hozzá, annál jobb lesz...szerintem...
De, ha nem olyan lenne mint vártad, akkor se csüggedj...minden rendbe fog jönni, csak egy kis idő kell.
Ja, szopi alatt is lehet teherbe esni, de rendszeres szoptatásnál, így az elején még van némi védettséged, de nem 100%-os.
Türelem, kitartás..
sok sikert!
Boldog babázást.
szia
nem menstrualok meg. hat elegge megijesztetel mert nem vagyok hive az ijen dolgoknak. koszi szepen hogy sgitettel es a tanacsot is. minden jot.
Szia! Védekezni kell!
Ismerek olyat aki a szülés után 6 héttel esdett teherbe. Decemberre várja a másodikat. Nem irigylem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!