Ha a baratommal nem vedekezunk es en sem szedek semmien tabletat de nem elvez belem mindig kiveszi mieleott el elvezne lenne valami gond esetleg az ilyenbol?
igen..
előnedvekről nem hallottál?
A megszakitásos módszer olyan mint az orosz rulett igenis kell tableta, vagy gumi a legjobb ha mindkettő.
Kell neked egy üvöltő csecsemő az anyagi próblémák, az elhízás, a depreszió... védekezetek.
23.42-nek!
Üvöltő csecsemő,anyagi gondok,elhízás...
Neked valószínűleg még nincs gyereked,ha ezek jutnak eszedbe egy babáról.
H-né Szilvia! Szerintem csak el akarta ijeszteni a kérdezőt a gyerektől, nem kell letolni. Mert valljuk be, ordít is, anyagilag sem két fillér. És mielőtt nekem esnél, a második babámat várom, és imádom mindkettőt.
Kérdező! Igen, lehetsz terhes az előváladéktól is. Bár az esélye jóval kisebb, azért ne akarj szerencsejátékot űzni ebből!
12.03-nak
Semmi letolás nem volt benne.És természetesen én se azt írtam a kérdezőnek hogy szüljön gyereket.Abban igazad van hogy nem két fillér egy gyerek.Csak például mikor terhes lettem nem az jutott egyszerre eszembe hogy ordítani fog,elfogok hízni meg depressziós leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!