Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a baratommal nem vedekezunk...

Ha a baratommal nem vedekezunk es en sem szedek semmien tabletat de nem elvez belem mindig kiveszi mieleott el elvezne lenne valami gond esetleg az ilyenbol?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Azt a gondot úgy hívják, hogy kisbaba...Ha nem szeretnél teherbe esni, semmiképpen nem ajánlom ezt a módszert, a vágycseppektől is lehetsz terhes, sőt, nem is biztos, hogy időben ki tudja venni. A barátnőm kétszer lett így terhes, mind a kettőt elvetette. Csak gratulálni tudtam hozzá :/
2011. aug. 19. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igen..

előnedvekről nem hallottál?

2011. aug. 19. 23:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
9 hetes terhes vagyok pontosan az ilyen sextol :)
2011. aug. 19. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

A megszakitásos módszer olyan mint az orosz rulett igenis kell tableta, vagy gumi a legjobb ha mindkettő.

Kell neked egy üvöltő csecsemő az anyagi próblémák, az elhízás, a depreszió... védekezetek.

http://www.youtube.com/watch?v=aVI0JTVsRWw&feature=related

2011. aug. 19. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
35% esélyed van minden hónapban, hogy teherbe esel. Hamarosan azt hiszem gratulálhatunk is a kisbabához. ;-)
2011. aug. 20. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták hiába nem élvez beléd az előváladéktól is teherbe eshetsz.Egy doboz gumi óvszer olcsóbb mint egy kisbaba.
2011. aug. 20. 11:52
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

23.42-nek!

Üvöltő csecsemő,anyagi gondok,elhízás...

Neked valószínűleg még nincs gyereked,ha ezek jutnak eszedbe egy babáról.

2011. aug. 20. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

H-né Szilvia! Szerintem csak el akarta ijeszteni a kérdezőt a gyerektől, nem kell letolni. Mert valljuk be, ordít is, anyagilag sem két fillér. És mielőtt nekem esnél, a második babámat várom, és imádom mindkettőt.

Kérdező! Igen, lehetsz terhes az előváladéktól is. Bár az esélye jóval kisebb, azért ne akarj szerencsejátékot űzni ebből!

2011. aug. 20. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem olvass szex helyett. Pl. magyar helyesírási kéziszótár.
2011. aug. 20. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

12.03-nak

Semmi letolás nem volt benne.És természetesen én se azt írtam a kérdezőnek hogy szüljön gyereket.Abban igazad van hogy nem két fillér egy gyerek.Csak például mikor terhes lettem nem az jutott egyszerre eszembe hogy ordítani fog,elfogok hízni meg depressziós leszek.

2011. aug. 20. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!