Barbara2012 kérdése:
Mikor kell szeretkezni ha fiú babát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:45
2/11 anonim válasza:
Vannak férifak akiknek az egyik nemü spermái sokkal nagyobb arányba vannak így a fejed tetejére is állhatsz akkor sem lesz pl kisfiad.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jún. 3. 10:54
4/11 anonim válasza:
Peteérés után próbálkozzatok. Vagy peteérés napjától.
Mi csak előtte voltunk együtt, és kislányunk lett.
De garancia nincs.
5/11 anonim válasza:
àllitolag van az a kinai tàblàzat ott kiszämolhatod :) [link]
6/11 anonim válasza:
Igen a kínai táplázat nagyon jó, például arra tökéletes volt, hogy megmondja, hogy kisfiam lesz, aki most egy 8 hónapos kislány. :):):):)
8/11 anonim válasza:
Én megnéztem a kínai táblázatot, és se nálam se a tesómnál nem jött be. De a ciklus.hu is segíthet.
9/11 anonim válasza:
Éppen peteéréskor,mert a fiúk gyorsabbak,de kevesebb ideig életképesek.
10/11 anonim válasza:
A kínai naptár nekem azt mondta,hogy lányom lesz de fiam született,most azt mondta hogy fiam lesz és nagyon úgy néz ki,hogy kislányt várok! Minél közelebb az ovuhoz kell együtt lenni! Mi előtte 2-3nappal voltunk együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!