Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhenkivuli terhesseg lenne?

Méhenkivuli terhesseg lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon megvagyok ilyedve. Kerlek nyugtassatok meg :(

2 honappal ezelott volt egy cisztam ami kidurrant rettentoen fajt tolle a hasam azt mondta a doktorno elfog mulni nincs vele teendo. Kozben rajta vagyunk a baba projekten.

Mar kb egy hete ereztem hogy szurkal a hasam alja jobb oldalon attol feltem megint cisztam van es biztosan az okozza ezt a gondot de mindig elmult a fajdalom aztan neha neha visszatert.

3nappal ezelott megjott a menzeszem de csak 1napig tartott amit nagyon furcsaltam. Gorcsolt a hasam elegge ugy ahogy szokott mikor megjon de masnap mar alig volt valami a betetemen

Ma pedig csinaltam egy terhessegi tesztet amin mar a masodik csik halvanyan de latszik tehat tuti hogy ottvan. Hanyingerem is van eleg surun foleg reggeli orakban es a mellem is faj. Egyszer mar elvesztettunk egy kisbabat nem szeretnenk megegyszer :’(

2019. júl. 31. 13:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Voltam nogyogyasznal a surgossegin csinalt hasi ultrahangot.

Mondtam neki hogy a hasam alja neha neha gorcsolget es a menzeszem se volt normalis.

Megallapitotta hogy cisztam nincs.

Terhesseget egyenlore se mehen belul se mehen kivul nem lat

Endometrium 7mm

Terhessegi teszt tovabbra is pozitiv

2019. aug. 1. 15:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát ez fura. A 7 mm viszont túl vékony terhességhez.
2019. aug. 1. 15:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Errol is tobb variaciot olvastam van ahol azt irjak hogy 7mm es endometriumnal mar megtapad a baba van aki azt irja legalabb 9-10-nek kell lennie valaki pedig azt hogy eleg az 5 is. Szoval nem tudom mi lessz vagy mire gondoljak mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Szerintetek?
2019. aug. 1. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem baba lesz! 🙂 pár nap és kiderül! Írj majd mindenképpen!!
2019. aug. 2. 07:20
 25/27 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen irok :) szurkolj ertem :) ertunk :)
2019. aug. 2. 08:49
 26/27 A kérdező kommentje:

Csinaltam meg ket tesztet es mindd a ketto negativ

Ez hogy lehet?

2019. aug. 2. 15:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett a vege???
2021. aug. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!