Méhenkivuli terhesseg lenne?
Nagyon megvagyok ilyedve. Kerlek nyugtassatok meg :(
2 honappal ezelott volt egy cisztam ami kidurrant rettentoen fajt tolle a hasam azt mondta a doktorno elfog mulni nincs vele teendo. Kozben rajta vagyunk a baba projekten.
Mar kb egy hete ereztem hogy szurkal a hasam alja jobb oldalon attol feltem megint cisztam van es biztosan az okozza ezt a gondot de mindig elmult a fajdalom aztan neha neha visszatert.
3nappal ezelott megjott a menzeszem de csak 1napig tartott amit nagyon furcsaltam. Gorcsolt a hasam elegge ugy ahogy szokott mikor megjon de masnap mar alig volt valami a betetemen
Ma pedig csinaltam egy terhessegi tesztet amin mar a masodik csik halvanyan de latszik tehat tuti hogy ottvan. Hanyingerem is van eleg surun foleg reggeli orakban es a mellem is faj. Egyszer mar elvesztettunk egy kisbabat nem szeretnenk megegyszer :’(
Voltam nogyogyasznal a surgossegin csinalt hasi ultrahangot.
Mondtam neki hogy a hasam alja neha neha gorcsolget es a menzeszem se volt normalis.
Megallapitotta hogy cisztam nincs.
Terhesseget egyenlore se mehen belul se mehen kivul nem lat
Endometrium 7mm
Terhessegi teszt tovabbra is pozitiv
Csinaltam meg ket tesztet es mindd a ketto negativ
Ez hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!