Méhenkivuli terhesseg lenne?
Nagyon megvagyok ilyedve. Kerlek nyugtassatok meg :(
2 honappal ezelott volt egy cisztam ami kidurrant rettentoen fajt tolle a hasam azt mondta a doktorno elfog mulni nincs vele teendo. Kozben rajta vagyunk a baba projekten.
Mar kb egy hete ereztem hogy szurkal a hasam alja jobb oldalon attol feltem megint cisztam van es biztosan az okozza ezt a gondot de mindig elmult a fajdalom aztan neha neha visszatert.
3nappal ezelott megjott a menzeszem de csak 1napig tartott amit nagyon furcsaltam. Gorcsolt a hasam elegge ugy ahogy szokott mikor megjon de masnap mar alig volt valami a betetemen
Ma pedig csinaltam egy terhessegi tesztet amin mar a masodik csik halvanyan de latszik tehat tuti hogy ottvan. Hanyingerem is van eleg surun foleg reggeli orakban es a mellem is faj. Egyszer mar elvesztettunk egy kisbabat nem szeretnenk megegyszer :’(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!