Mennyire nehéz a mozgás, járás szülés után?
Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 12:15
1/5 anonim válasza:
Sima , hüvelyi szülés után nem nehéz a mozgás , két óra megfigyelés után én a lábamon mentem zuhanyozni , kicsit fáradtnak éreztem magam , de csak ennyi.Az első "sétát" valakivel tedd meg , elég annyi hogy figyel rád nem esel e össze , nem kell támogatni.
2/5 anonim válasza:
mindenkinél más, 2Xszer szültem és mindkettö máshogy volt fáraszto, függ a fizikai állapotodtol is.1-2 napig nehéz utána már egyénfüggö szerintem.
3/5 anonim válasza:
Nekem eltört a farokcsontom és így azért harcos volt:-) főleg az ülés (időnként még most is) 2 hónapja szültem
4/5 anonim válasza:
szia én már kétszer szültem mind a két alakalommal volt gátmetszés de már a szülőszobáról a saját lábamon jöttem ki mind a kétszer, nem tudom hgoy minek a függvénye de nekem nem volt semmi bajom sőt olyan volt mintha misem történt volna szerencsére
5/5 anonim válasza:
Én háromszor szültem természetes uton , a gátseb nem fájt viszont mindig kijött az aranyerem , az viszont nagyon fájt , ülni sem tudtam . 2 orát kell a szülőszobán feküdni , utána fel lehet kelni , ha nem szédülsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!