Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi segített a teherbeesé...

Kinek mi segített a teherbeesésben? Minden praktika, tea, vitamin érdekel!

Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 18:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) folsavat,D,C vitamint éa magnéziumot iszok,ez a 3. próbálkozásunk remélem sikerül végre. :) Nagyon várjuk már.
2019. júl. 25. 07:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy sokaknak segít a gyertyázáa együttlét után. :)lehet még azzal megpróbálkozok :)
2019. júl. 25. 07:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok mozgás, szénhidrát nélküli lét.
2019. júl. 25. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Tök hülyeség mindez! Nekem másfél év próbálkozás után akkor jött össze, amikor máe nem szedtem semmit, nem diétáztam, nem figyeltem semmire és szex után is kipattantam az ágyból. Ha egészséges vagy jönni fog praktika nélkül is!
2019. júl. 25. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
... Ha egészséges! Jól mondod. Ha meg nem minden oké, akkor ezek a dolgok hozhatják meg a babát, nem olyan tök hülyeség ez....
2019. júl. 25. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Három hónapja próbálkoznak...ennyi erővel menjenek el már következő hónapban vérvételre/sprema vizsgálatra, utána jöhet az átjárhatósági! Nehogy már 3 hónap próbálkozás után azon gondolkozzunk, hogy egészségesek-e!
2019. júl. 25. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti, igen, semmi probléma nem lenne vele, ha egy pár még az éles próbálkozás előtt elmenne egy hormonális vérvételre, tekintve hogy ma mennyi nőnél van enyhe problémától kezdve a súlyosabb meddő dolgokig...

Legalább az elején kiderülne ha eltérés van, ha még nincs, akkor nem kell kattogni ezen a részen. Nem rossz ötlet!

2019. júl. 25. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!