Valakinek sikerült otthon világosítani a festett haján? (pl: kamilla, citromlé, C vitamin tabletta, drogériákban kapható samponok vagy sprayk, esetleg szőke hajfesték stb. )
Sajnos nagyon sötét lett a hajam fodrász után, pedig középbarnát kértem (ez most sötétbarna). Bármiféle világosításnak örülnék. Végső esetben visszamegyek a fodrászhoz, de ő tuti leszívatja, az meg tönkreteszi a hajam (eleve nagyon vékony szálú és kevés hajam van... az elmúlt évben kétszer blanche-olták le, hát nem tett neki jót, olyan volt a tapintása, mint a guminak a második után)
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, legyen az pozitív vagy negatív. Előre is köszönöm!
John Frieda Go blonder sampon. Festett sötétszőkéből csinált csodaszép vilagosszőkét pár hét használat után. Notino-ról rendeltem.
1-es: bővebb információd van esetleg?
Többieknek köszönöm a válaszokat! :) A naponta mosás sem butaság, át is állok rá most (hétfőn volt a festés, aznap megmostam, tegnap nem, de akkor ma is, és holnap is). Kipróbálom a kamillát is ma, meglátjuk, használ-e bármit is.
4-es: Szép lett a végeredmény a c vitaminos dologgal? Nem lett foltos? Fóliát tettél a hajadra, míg hatott rajta a paszta? :) Esetleg meg tudod mutatni, melyik színből melyik lett?
Az enyém most kb. 4NMG BOLZANO és 6NMG FIRENZE-t szeretnék.
Köszönöm mindenkinek! :)
Egyelőre a legkímélőbbnek tűnő megoldással, a kamillával próbálkozom. Most van a fejemen a 3. "pakolás". Úgy látom az első 2 után, hogy lassan, de viszi le a sötétet a hajamról.
Ha valakit érdekel: lefőzök kb 4-5 dl kamilla teát szálas kamillából, hagyom állni 15 percet, leszűröm, majd átöblítem vele a hajam. Bedörzsölöm, aztán betekerem a fejem fóliával és teszek rá egy törölközőt. Először csak fél órát hagytam rajta, másodjára egy órát. Most másfelet hagyom rajta. Kíváncsi leszek, 1-2 hét múltán elérem-e azt a színt, amit szeretnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!