Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
451/611 anonim válasza:
#450: A #429-es válaszom pont megválaszolja a kérdést.
454/611 anonim válasza:
Gondolom már sikerült a teherbeesés:)
455/611 anonim válasza:
de hogy lehet az, hogy allitolag (a wikipedia szerint is) 2006 oktober 21.-en alapitottak a gyakorit, de ez alatt a kerdes alatt az elso valasz 2006 oktober 13.-an irodott? ezt mondja meg vki
456/611 anonim válasza:
Megmondom:
Ez a kérdés és a válasz is TESZT volt még az indulás előtt. Ennyi.
Nehéz ezt elképzelni,ugye?
457/611 anonim válasza:
456: Biztos csak ilyen tesztkérdés. Most én vagyok az utolsó kommentelő 😊😊
458/611 anonim válasza:
#457. jolvan ertem amugy koszi a valaszt (es a #458-nek is kosz) de normalis hangnemben kerdeztem, miert nem lehet kulturaltan valaszolni? nem nehez ezt elkepzelni, es kepzeld el, en is erre gondoltam csak gondoltam megkerdem...
amugy az meg a masik hogy az elso TESZTkerdes miert pont az h "mivel novelheto a teherbeeses eselye" 😂🤣
459/611 anonim válasza:
Érdemes amúgy megnézni, mennyi lájkot kapott a legelső kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!