Legfinomabb energiaital? ÍZRE?
Figyelt kérdés
Csak az íz érdekel,a koffeintartalom nem!
Sok energydrinket ittam már,de most úgy döntöttem hogy hétvégén egy tényleg a legjobbat akarom inni! ;D
És a ti véleményeteket kérem.
(Amúgy eddig a Helleket,és a Watt pineberry & guavát tartom a legfinibbnek)
2015. máj. 20. 14:55
1/11 anonim válasza:
Nekem a piros Monster, az almás Hell, Adrenalin sex on the beach, és a Cannabis energy drink jött be legjobban
2/11 A kérdező kommentje:
Adrenalin sex on the beac még kapható??! ;D
2015. máj. 20. 15:05
3/11 anonim válasza:
piros monster nálam is nyerő + szőlős és a multivitaminos hell :)
4/11 anonim válasza:
Nálam a kék burn és a bomba a nyerő :)
5/11 anonim válasza:
nálam: almás-körtés Watt, almás Coop-os
6/11 anonim válasza:
Red Bull red edition, piros monster, kiwis hell és hogy alap ízű is legyen: s-budget
7/11 anonim válasza:
Bomba blue energy, Burn, Kék Burn
8/11 A kérdező kommentje:
Egy CBA-ban vetten Spirit energiaitalokat,és meglepően jók voltak,és 130 ft maxx az ára,ugyhogy csak ajánlani tudom ;D
2015. máj. 25. 12:27
9/11 anonim válasza:
Legjobb a Rockstar Pure Zero Zero Sugar. Nagyon finom, ahhoz képest, hogy nincs benne cukor. britishstore.hu-ról tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!