Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
421/611 anonim válasza:
Amúgy sok répát kell enni. Meg lazacot. Attól jobban teherbe lehet esni.
422/611 anonim válasza:
maradj csak ebben a tudatban:)
423/611 anonim válasza:
ha sikerult akk mar 14 eves a gyerek xd
424/611 anonim válasza:
Nos, ünnepélyesen válaszolok az LEGELSŐ KÉRDÉSRE ITT A GYAKORI TÖRTÉNELMÉBEN !! El se hiszem, ez annyiraa menőőő !!!!! 🤯🤯😱😱😱 Történelmet írok !!!!! 🤯🤯😱😱💥💥💥
425/611 VarSzagy válasza:
milyen régi a gyakori kérdések lol. 1 éves voltam
426/611 anonim válasza:
Na... Ne pontozzunk már le mindenkit! Inkább azon töprengjünk, hogy miért hiányzik az első próbakérdés kiírásának a dátuma, amikor a megújítás címén véghezvitt elcsúfítás előtt még ott volt a dátum, és az üzenetküldési lehetőség is.
Igaz nem lehetett üzenetet küldeni, viszont a 2-es kérdésnél meg ha jól emlékszem lehetett. :D
427/611 anonim válasza:
ezt az oldal szépen így elintézte, hogy ne legyen itt akkora pörgés miatta
428/611 anonim válasza:
maugy nem biztos hogy ez a legelso gyakori kerdes.sot...
csak a legelso valasz a legregebbi az oldalon, a kerdes pontos idejet nem is tudjuk
de kb. 70% az esely h volt elozo kerdes csak azt lehet letoroltek
ja meg lehet van olyan meg regebbi kerdes aminek szinten nem latszik a kiirasi ideje es az elso valasz kesobb irodott
csak az elso valasz ideje miatt ez (ALLITOLAG) a legelso kerdes itt
429/611 anonim válasza:
#428: Az URL-ben benne van a kérdés sorszáma, ami egyedi és nem véletlenszám, hanem tényleg a kérdés sorszáma, a törölt kérdések miatt a későbbi kérdések nem kapnak kisebb sorszámot, így megmarad a lyuk. Mivel az URL-ben 1 van és ettől kisebb sorszámot nem kaphat ezért ez az első kérdés. A válaszok sorszámát szerintem a html kódból lehet kivadászni, ahol 1-es van az az első (nem vagyok biztos benne, most nem ellenőrzöm le, de a 3. kérdés 1. válasza lesz az 1. válasz, valamikor kikerestem)
430/611 anonim válasza:
Huhh, ez már tényleg kőkorszaki :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!