Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
491/611 anonim válasza:
Így van(az előzők voltam), én is megkérdeztem.
Amúgy, melyik kérdés rendelkezik a legtöbb válasszal, ha már ideírtad, kíváncsi lennék.
:D
492/611 anonim válasza:
no kérem szégyen, ma reggel megmutatkozott a nagy gyakori egy válasz formájában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1122162..
ez azt bizonyítja, h a kérdést nem a gyakori tette fel, hisz akkor látszódna a neve
493/611 anonim válasza:
Nem bizonyít semmit. Egy 2006-os kérdést akarsz összevetni egy olyan rendszerrel, amit csak 2020-ban vezettek be. Azóta írnak ki a moderátorok egy megkülönböztetett felhasználó nevében válaszokat.
495/611 anonim válasza:
Mostan mi megtudtuk, csak, amint jönnek a GYIK modijai, törölni fogják, köszi, hogy leleplezted.
496/611 anonim válasza:
nem jönnek azok ide, igaz most törölték az egyik kérdésemet xd
499/611 anonim válasza:
mit írtak be h törölve lett?
500/611 anonim válasza:
na látom vkinek arra van ideje, hogy itt jelentgessen szánalom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!