Miért köpköd a babám?

Figyelt kérdés
Nem bukásról van szó, hanem amikor eszik az üvegből akkor oldalt folyamatosan folyik a szájábol illetve van amikor spriccelve jon ki. Nagyokat nyel es megis ki folyik. A gyerekorvos aztmondta gyakori a babáknál de ennyi nem mondott mást. Aztán meg nézettük még egy dokival hogy nem-e valami baj van ami miatt nem tud rendesen és szépen enni de semmi gond nem volt. Hozzáteszem amikor kórházban etették üvegből akkor soha nem folyt ki oldalt egy csepp sem. Csak amióta hazajöttünk. 1 hétig volt kórházban,gyulladás miatt tehát nem ilyen jellegű probléma miatt. Haza hoztuk eleinte szépen evett de azóta nagyon "csúnyán" eszik. Kipróbáltunk már 8 fajta cumisüveget a márkástól az olcsóbb fajtáig, sok cumifejet különböző mérettel de mindegyiknél ez van. Szerintetek mit tegyek? Teljesen el vagyok keseredve mindig tiszta tápszeres a textilpelus és gyakran át is kell öltöztetni. Valaki volt már igy? Vagy valami ötlet esetleg tapasztalatok? Védőnőm tesz rá, orvos annyit mond gyakori és slussz. Már nem tudok mit tenni.
2019. júl. 11. 00:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja azt még hozzáteszem hogy most lesz 4 hónapos vasárnap
2019. júl. 11. 00:38
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Ehhez minek orvos? Járulékos veszteség, ennyi. Levonsz 10 ml-t minden etetésnél aztán csókolom.
2019. júl. 11. 01:05
 3/10 anonim ***** válasza:
1-es cumifejet hasznålsz?
2019. júl. 11. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Érdemes lenne elvinni dévényeshez, hogy megnézze a száj, illetve arcizmokat. Általában azzal van gond, ha folyik a szájából
2019. júl. 11. 06:50
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
A kislányom is így evett a Tommie Tippie és az Avent üvegből, aztán kipróbáltuk a MAM anticolic üveget, onnantól megszűnt a probléma. Szerintem a kulcs az üveg alsó szellőztető szelepében van, az csaka MAM-nak van ezek közül.
2019. júl. 11. 07:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen problémánk, MAM cümisüveget használunk, kettes cumi fejjel, most fogunk hármasra váltani, szombaton lesz 4 hónapos a fiam.
2019. júl. 11. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:

A nagyobb gyerekem folyton ezt csinálta. A létező összes cumisüveget és cumifejet kipróbaltuk. Semmi baja nem volt a gyereknek, csak mohó volt. Ezt úgy oldottam meg, hogy alul betámasztottam a középső ujjammal az állát. Egeszséges ovis már.

A kicsi nem csinál ilyet.

2019. júl. 11. 08:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Na a cumisüveg nem feltétlen tehet róla. Mam cumisüveget használunk, 21 hónapos a fiam és csak azért eszik kettes cumiból mert bukós tápszere van ami a sűrűsége miatt nem jön át az egyesen.

Valóban segíthet másféle üveg vagy cumifeltét, de nálunk mint a fenti példa mutatja nem ez volt a gond. 8 hónapos volt a fiam mire megtanult cumisüvegből enni, mivel gótikus szájpadja van nehezen képez vákuumot. Többek közt ezért is lett tápszeres.

De emiatt aggodalomra nincs ok, majd megtanulja hogy kell, addig meg tegyél a nyakába kendőt vagy tetrapelust.

2019. júl. 11. 14:42
 9/10 A kérdező kommentje:

Egyes koszi szepen az idiota "tanacsot" az a 10 ml nem mindig 10 van amikor 20-30 ml-t kikopkod. Ezzel nem segitettel.

Orvoshoz azert vittuk hogy megnezze nem-e az allkapcsaval vagy az arcizmaval van gond,a foorvosno azt mondta nem az a problema,plane hogy eleinte szepen tudott enni.

Sajnos anyukak mar mindenfele uveget es fejet sok fele merettel kiprobaltunk, mindegy milyen ezt csinalja. Vettuk a dragat nem volt jo, volt no name, MAM, tommee tippee, aventes de egyik sem jott be pedig mar ezer felet probaltunk. Akkor az marad hogy majd megtanul szepen enni es addig is a textilpelus a nyakan lesz :/

2019. júl. 11. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
MAM anti colic cumit koszonom annak aki ajanlotta!! Vasaroltam egyet es lam azota nem kopkod,nagyon halas vagyok annak aki ajanlotta
2019. júl. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!